Mates Flavours Assorti

Mates Flavours Assorti heeft 6 verschillende smaken: bosbes, vanille, aardbei, banaan, chocola en pepermunt. De Mates Flavours Assorti zijn ultra-ultra dun.

Mates Flavours Assorti

Op voorraad

Mates Flavours Assorti specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Mates
Grootte: Standaard
Smaak: Aardbei, Banaan, Bosbes, Chocolade, Pepermunt, Vanille
Latex Vrij:
Dikte: Dunner
Gevoel: Intenser
Houdbaarheidsdatum: 11-2018
Materiaal: Natuurlijk Rubber Latex
Vorm: Niet voorgevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Glad
Speciale eigenschappen: Smaakje

Wist je dat Mates, gevestigd in Engeland, al meer dan 20 jaar actief is op gebieden als Professional Healthcare (handschoenen voor medisch onderzoek en chirurgie), Occupational Healthcare (beschermende handschoenen voor industrie en huishoudelijk gebruik) en Consumer Healthcare (condooms)? En dat ze 18 fabrieken hebben in 7 landen? En dat ze hun produkten in meer dan 100 landen verkopen? En dat ze zich opgewerkt hebben tot een belangrijke speler in de markt, gebaseerd op kwaliteit en betrouwbaarheid, met verkoop voornamelijk via apotheken en drogisterijen?

Via LiveBetter ook in Nederland verkrijgbaar!

Moeten condooms saai zijn, elke keer hetzelfde? Nee hoor, niet met Mates Flavours condooms! Stel je het gezicht eens voor als je je partner met een geel gekleurde ‘banaan’ verrast. De smaak maskeert de latex geur en de gele kleur geeft aan dat je er helemaal klaar voor bent. O ja, gebruik van Mates Flavours is niet dikmakend, integendeel! Elke verpakking Mates Flavours Assorti heeft maar liefst 6 verschillende smaken: bosbes, vanille, aardbei, banaan, chocola en pepermunt. Verandering van smaak doet immers eten ..... Uniek is dat de Mates Flavours Assorti bovendien ultra-ultradun zijn: slechts 0,05 mm (50 micron), voor ongekend oraal genot! Lengte van de Mates Flavours Assorti is 185 mm bij een nominale breedte van 54 mm, dus geschikt voor de meeste mannen. Gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijk rubber latex, erg gemakkelijk om ‘aan te trekken’ en voorzien van een natuurlijke vorm. Ze zijn gekleurd, voelen zacht aan en zijn uitgerust met een reservoir. De prijs/kwaliteitsverhouding van de Mates Flavours Assortie is door het bovenstaande veel beter dan van merken die hetzelfde beloven, maar daar een veel hogere prijs voor vragen.

Geschikt voor zowel vaginaal en oraal contact. Gebruik deze smaakvolle, maar ultradunne condooms liever niet bij anale seks. Uiteraard zijn deze condooms electronisch getest en CE gekeurd. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review