Mates Natural

Mates Natural condooms zijn ontworpen om extra comfort en veiligheid te bieden.

Mates Natural

Op voorraad

Mates Natural specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Mates
Grootte: Standaard
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Normaal
Gevoel: Normaal
Houdbaarheidsdatum: 02-2021
Materiaal: latex
Vorm: Niet voorgevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Glad
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Geen (standaard)
Geur: Neutraal
Kleur: Transparant (standaard)

Wist je dat Mates, gevestigd in Engeland, al meer dan 20 jaar actief is op gebieden als Professional Healthcare (handschoenen voor medisch onderzoek en chirurgie), Occupational Healthcare (beschermende handschoenen voor industrie en huishoudelijk gebruik) en Consumer Healthcare (condooms)? En dat ze 18 fabrieken hebben in 7 landen? En dat ze hun produkten in meer dan 100 landen verkopen? En dat ze zich opgewerkt hebben tot een belangrijke speler in de markt, gebaseerd op kwaliteit en betrouwbaarheid, met verkoop voornamelijk via apotheken en drogisterijen?

Via LiveBetter nu ook in Nederland verkrijgbaar!

Hoewel de meeste mannen aan het gebruik van condooms gewend zijn geraakt, is er toch geen fijnere ervaring als sex zonder een latex barrière. Maar helaas kleven aan onbeschermde sex teveel risico's. Daarom is er nu de Mates Natural. De Mates Natural condoom is ontworpen om extra comfort en veiligheid te bieden. Lengte van de Mates Natural condoom is 185 mm bij een nominale breedte van 54 mm, dus geschikt voor de meeste mannen. Opvallend is dat ze slechts 0,07 mm (70 micron) dik zijn, iets wat zeker niet gebruikelijk is in deze klasse. Dit zorgt voor een natuurlijk gevoel tijdens de sex. De Mates Natural condooms zijn gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijk rubber latex, erg gemakkelijk om 'aan te trekken' en voorzien van een natuurlijke vorm. Ze zijn transparant, voelen zacht aan en zijn uitgerust met een reservoir. Natuurlijk is een normale hoeveelheid, niet-zaaddodend, glijmiddel niet vergeten. De prijs/kwaliteitsverhouding van de Mates Natural condooms is door het bovenstaande veel beter dan van merken die hetzelfde beloven, maar daar een veel hogere prijs voor vragen.

Geschikt voor zowel vaginaal, oraal als anaal contact. Gebruik in het laatste geval wel een speciaal en desinfecterend glijmiddel zoals Eros Megaslide of Anal Lube (kijk bij 'Glijmiddel Anaal') voor meer comfort en hygiëne. Uiteraard zijn deze condooms electronisch getest en CE gekeurd. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review