Mates Skyn Intense Feel (Latexvrij)

Mates Skyn Intense Feel condooms zijn gemaakt van Sensopreen met het innovatief materiaal Polyisopreen. Mates Skyn Intense Feel condooms zijn voorzien van nopjes voor extra stimulatie.

Mates Skyn Intense Feel (Latexvrij)

Op voorraad

Mates Skyn Intense Feel (Latexvrij) specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Mates
Grootte: Standaard
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Normaal
Gevoel: Intenser
Houdbaarheidsdatum: 08-2019
Materiaal: Sensopreen
Vorm: Niet voorgevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Ribbels en Nopjes
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Latexvrij
Geur: Neutraal
Kleur: Transparant (standaard)

Wist je dat Mates, gevestigd in Engeland, al meer dan 20 jaar actief is op gebieden als Professional Healthcare (handschoenen voor medisch onderzoek en chirurgie), Occupational Healthcare (beschermende handschoenen voor industrie en huishoudelijk gebruik) en Consumer Healthcare (condooms)? En dat ze 18 fabrieken hebben in 7 landen? En dat ze hun produkten in meer dan 100 landen verkopen? En dat ze zich opgewerkt hebben tot een belangrijke speler in de markt, gebaseerd op kwaliteit en betrouwbaarheid, met verkoop voornamelijk via apotheken en drogisterijen?

Mates Skyn Intense Feel condooms zijn latexvrije condooms, vervaardigd met Mates' Sensoprene Technology met het innovatief materiaal Polyisopreen. 'Sensoprene' condooms zorgen voor een zachter en natuurlijker gevoel. De condooms bevatten geen rubber latex en zijn daarom een uitstekende keuze voor mensen die overgevoelig zijn voor rubber latex of een latex-allergie hebben. De Mates Skyn Intense Feel condooms zijn voorzien van nopjes voor extra stimulatie. Het revolutionaire ontwerp met verhoogde nopjes op de gevoelige plaatsen in combinatie met het ultra zachte glijmiddel bieden je een natuurlijker en intenser gevoel. Mates Skyn Intense Feel condooms zijn zodanig ontwikkeld voor een prettige stimulatie maar bieden uiteraard nog altijd de gewenste maximale bescherming. Geschikt voor zowel vaginaal, oraal als anaal contact. Gebruik in het laatste geval wel een speciaal en desinfecterend glijmiddel zoals Eros Megaslide (kijk bij 'Glijmiddel Anaal') voor meer comfort en hygiëne. Uiteraard zijn deze condooms electronisch getest en CE gekeurd. Nominale breedte is 53 mm, is 183 mm lang en 0.075 mm dik. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop. Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

Naast Mates worden de Skyn Intense Feel condooms ook verkocht onder de namen Ansell, LifeStyles, Unimil en Manix.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review