Mates Skyn King Size (Latexvrij)

Mates Skyn King Size condooms zijn gemaakt van Sensopreen. Mates Skyn King Size condooms hebben een compleet andere structuur, waardoor het veel flexibeler en vooral zachter aanvoelt, maar met de sterkte van latex.

Mates Skyn King Size (Latexvrij)

Op voorraad

Mates Skyn King Size (Latexvrij) specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Mates
Grootte: Ruimer
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Normaal
Gevoel: Normaal
Houdbaarheidsdatum: 06-2022
Materiaal: Sensopreen
Vorm: Niet voorgevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Glad
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Latexvrij
Geur: Neutraal
Kleur: Transparant (standaard)

Wist je dat Mates, gevestigd in Engeland, al meer dan 20 jaar actief is op gebieden als Professional Healthcare (handschoenen voor medisch onderzoek en chirurgie), Occupational Healthcare (beschermende handschoenen voor industrie en huishoudelijk gebruik) en Consumer Healthcare (condooms)? En dat ze 18 fabrieken hebben in 7 landen? En dat ze hun produkten in meer dan 100 landen verkopen? En dat ze zich opgewerkt hebben tot een belangrijke speler in de markt, gebaseerd op kwaliteit en betrouwbaarheid, met verkoop voornamelijk via apotheken en drogisterijen?

Via LiveBetter ook in Nederland verkrijgbaar!

Mates Skyn King Size condooms zijn latex-vrij en net iets groter dan de Mates Skyn condooms. Een uitkomst voor mensen met een allergie voor natuurlijke rubber latex (proteïne). Mates Skyn condooms zijn gemaakt van Sensopreen, een innovatief en wetenschappelijk ontwikkeld high-tech materiaal. Sensopreen heeft een compleet andere structuur, waardoor het veel flexibeler en vooral zachter aanvoelt, maar met de sterkte van latex. Mates noemt het de 'Skyn on Skin Sensation' en 'The Closest Thing To Wearing Nothing'! Mates Skyn King Size condooms zijn transparant en glad uitgevoerd, voorzien van een reservoir en een mild niet-zaaddodend glijmiddel. Geschikt voor zowel vaginaal, oraal als anaal contact. Gebruik in het laatste geval wel een speciaal en desinfecterend glijmiddel zoals Eros Megaslide (kijk bij 'Glijmiddel Anaal') voor meer comfort en hygiëne. Uiteraard zijn deze condooms electronisch getest en CE gekeurd. Nominale breedte is 56 mm en is 200 mm lang. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review