Mates Ultra Thin

Mates Ultra Thin condooms zijn ultra-ultra dun. Mates Ultra Thin condooms zijn transparant, voelen zacht aan.

Mates Ultra Thin

Op voorraad

Mates Ultra Thin specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Mates
Grootte: Standaard
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Dunner
Gevoel: Normaal
Houdbaarheidsdatum: 11-2019
Materiaal: Natuurlijk Rubber Latex
Vorm: Niet voorgevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Glad
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Dunner (intenser gevoel)
Geur: Neutraal
Kleur: Transparant (standaard)

Wist je dat Mates, gevestigd in Engeland, al meer dan 20 jaar actief is op gebieden als Professional Healthcare (handschoenen voor medisch onderzoek en chirurgie), Occupational Healthcare (beschermende handschoenen voor industrie en huishoudelijk gebruik) en Consumer Healthcare (condooms)? En dat ze 18 fabrieken hebben in 7 landen? En dat ze hun produkten in meer dan 100 landen verkopen? En dat ze zich opgewerkt hebben tot een belangrijke speler in de markt, gebaseerd op kwaliteit en betrouwbaarheid, met verkoop voornamelijk via apotheken en drogisterijen?

Via LiveBetter nu ook in Nederland verkrijgbaar!

Voor de ‘geoefende’ gebruiker die op zoek is naar het toppunt in gevoel, maar met behoud van een maximum aan bescherming, is er nu de Mates Ultra Thin. Zowel mannen als vrouwen willen niets anders meer, want met dit ultra-ultradunne condoom voelt de sex bijna hetzelfde als zonder condoom. Met recht ultra-ultradun: slechts 0,05 mm (50 micron)! Vergelijk dat maar eens met anderen! Lengte van de Mates Ultra Thin is 185 mm bij een nominale breedte van 53 mm, dus geschikt voor de meeste mannen. Mates Ultra Thin condooms zijn gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijk rubber latex, erg gemakkelijk om ‘aan te trekken’ en voorzien van een natuurlijke vorm. Mates Ultra Thin condooms zijn transparant, voelen zacht aan en zijn uitgerust met een reservoir. Natuurlijk is een normale hoeveelheid, niet-zaaddodend, glijmiddel niet vergeten. De prijs/kwaliteitsverhouding van de Mates Ultra Thin condooms is door het bovenstaande veel beter dan van merken die hetzelfde beloven, maar daar een veel hogere prijs voor vragen.

Geschikt voor zowel vaginaal en oraal contact. Gebruik deze ultra-ultradunne condooms liever niet bij anale seks. Uiteraard zijn deze condooms electronisch getest en CE gekeurd. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review