Be Wicked

Be Wicked

Bij Livebetter.nl zijn we trots op ons partnerschap met Be-Wicked, een toonaangevend merk in lingerie, shapewear, accessoires en slaapkleding. Dit merk staat wereldwijd bekend om zijn mode, vrouwelijkheid en opwinding. Be-Wicked zet zich in voor kwaliteit en betaalbaarheid, en gaat tot in de kleinste details verder dan verwacht om onze partners en klanten modebewuste producten van uitzonderlijke waarde te bieden.

Be-Wicked herdefinieert de conventionele definitie van sexy lingerie. Het merk ontwerpt en distribueert modieuze stukken in verschillende stijlen voor alle vormen en maten, waarbij elke lichaamsvorm wordt gevierd. Hun seizoenscollecties van intieme kleding, modebeha’s en -slips, en shapewear houden klanten op de hoogte van de nieuwste trends en zijn ontworpen om iedereen te passen.

Naast het creëren van hun eigen collecties, werkt Be-Wicked ook samen met andere merken als private label, wat innovatieve ontwerpen, kwaliteitsmaterialen en uitzonderlijke waarde oplevert. Dit garandeert elke keer weer een transformerende ervaring voor de drager.