Mister Size PasPakket ultradunne condooms 53-57-60 mm

mister-size-paspakket-ultradun- 53-57-60
mister-size-paspakket-ultradun-usp

Mister Size PasPakket ultradunne condooms 53-57-60 mm

9.95

Het MISTER SIZE PasPakket bevat 3 doosjes met 3 ultra dunnen condooms in drie verschillende nominale breedtes. Passen en proberen is de beste manier om jouw ideale maat condooms te bepalen, zodat je weet welke condooms voor jou het fijnst zijn.

Bekijk winkelwagen

Beschrijving

Het MISTER SIZE PasPakket bevat 3 doosjes met 3 ultra dunnen condooms in drie verschillende nominale breedtes 53-57-60 mm. Passen en proberen is de beste manier om jouw ideale condoom maat te bepalen, zodat je weet welke condooms voor jou het fijnst zijn. Een goed passend condoom is belangrijk voor de veiligheid, maar draagt voor hem ook prettiger. Dat is sensueel genieten. Dus condoom kopen? Dan eerst een paspakket.

Als je (ongeveer) de omtrek van je penis in erectie weet, kun je eenvoudig het juiste paspakket kiezen om te ervaren welke maat condooms het beste passen. Weet je het niet zeker? Dan is een paspakket ideaal om deze condooms uit te proberen.

Comfortabeler

Waar ook andere condoommerken tegenwoordig ultradunne condooms van 45 tot 50 micron maken, is het unieke aan Mister Size dat het nóg comfortabeler voelt omdat je kunt kiezen uit 7 verschillende breedte maten. Mister Size is het enige ultra dunne condoom dat iedereen past, en nooit te strak of te los zit. Daarmee biedt Mister Size je een optimaal gevoel en veiligheid!

Bij de productie van Mister Size condooms worden geen dierlijke componenten gebruikt, ze zijn dus vegan.

close

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Extra informatie

Variant

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Mister Size PasPakket ultradunne condooms 53-57-60 mm” te beoordelen