MySize 60

MySize condooms maken jou seksleven een stuk veiliger en comfortabeler. Door de perfecte pasvorm is een condoom nooit meer de groot of te klein!

MySize 60

Op voorraad

MySize 60 specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: MySize
Grootte: Standaard
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Normaal
Houdbaarheidsdatum: 10-2022
Materiaal: Natuurlijk Rubber Latex
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Glad
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Geen (standaard)
Geur: Neutraal
Kleur: Transparant (standaard)

My.Size condooms is een internationaal geregistreerd condoommerk van R&S Consumer Goods. MySize condooms zijn premium kwaliteit condooms van eerste klas puur, natuurlijk latex rubber en voldoen volledig aan de eisen van ISO 13485 voor medische hulpmiddelen. Er worden geen dierlijke producten gebruikt bij de productie en vervaardiging van MY.SIZE-condooms.

Met een MySize condoom heb je altijd de juiste condoom in huis. MySize condooms zijn er in 7 maten. Bij het bepalen van de juiste maat condoom is de omtrek van de penis namelijk belangrijker dan de lengte. Een te strak condoom verlaagd het gebruikscomfort en heeft een grotere kans op scheuren. Een te ruim condoom geeft weer kans op afglijden tijdens de seks.

Het is goed om te weten dat een condoommaat op de verpakking altijd wordt aangeduid als nominale breedte. Dat is de breedte gemeten als het condoom plat op tafel ligt. Om de juiste maat te kunnen bepalen dient de penis in erectie, om het dikste deel van de penis, te worden opgemeten met een meetlint. In het tabel van MySize is te zien welk condoom het beste past bij de omtrek afmeting van je penis. MySize 60 zijn condooms met een nominale breedte van 60mm, en een lengte van 193mm. Best geschikt voor de penis met een omtrek van 12-13cm (in erectie).

My.Size condooms zijn CE 0197 gemarkeerd conform de EU Medical Devices Directive 93/42 ECC als garantie voor prestaties en betrouwbaarheid. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Verpakking bevat 3 of 36 condooms

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review