MYJOY: Clitoris Stimulation Gel

357655182-clitoris-stimulation-gel-what-makes-mona-lisa-smil.jpg

MYJOY: Clitoris Stimulation Gel

16.95

MYJOY is een erotische tintelende gel voor vrouwen die het liefdesleven een extraatje biedt, het zorgt voor een intiem, tintelend gevoel!

Availability: Uitverkocht Artikelnummer: 30024 Categorie:

Beschrijving

MYJOY Clitoris Stimulation Gel is een erotisch stimulerende gel die de bloedtoevoer naar de clitoris stimuleert en verbetert. De gevoeligheid van de clitoris neemt hierdoor sterk toe, met alle gevolgen van dien. Door de afwisselend koude en warme tintelingen neemt ook de opwinding toe en zal het orgasme veel intenser zijn. Ook geschikt voor vrouwen die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het bereiken van een orgasme; een echte openbaring!

De gel met Ginseng brengt warme en koude sensaties in de momenten na aanbrenging en een intiem prikkelend gevoel. De toegenomen gevoeligheid van de clitoris kan voor een sterker verlangen zorgen. De gel is verpakt in een flacon van 30ml waarvan per keer slechts een kleine hoeveelheid nodig is. Na licht inmasseren werkt de gel na enkele minuten. Het effect kan tot 45 minuten duren.

De gel is veilig en op basis van natuurlijke grondstoffen. Het is veilig met condooms te gebruiken, is afwasbaar met water, getest op effectiviteit, PH-gebalanceerd en hormoon-vrij.

TIP: vraag je partner, na het opbrengen van MYJOY Clitoris Stimulation Gel, om eens voorzichtig tegen je geslachtsdelen te blazen ….. absolute sensatie, succes verzekerd!

close

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Extra informatie

Gewicht 110 g
Variant

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “MYJOY: Clitoris Stimulation Gel” te beoordelen