Livia Corsetti: zwart / bruin nachtjurkje met bloemen Hera

Dit pikante nachtjurkje van Livia Corsetti springt in het oog door het prachtige en subtiele design van opgestikte bloemmotieven. Toch verhult het mooie motief nauwelijks de verleiding daaronder.

Livia Corsetti: zwart / bruin nachtjurkje met bloemen Hera

Op voorraad

Livia Corsetti: zwart / bruin nachtjurkje met bloemen Hera specifications
Kleur: Bruin, Zwart
Maat: S/M (36-40)
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Livia Corsetti

Sinds 2018 is LiveBetter de trotse leverancier geworden van het populaire Poolse lingeriemerk Livia Corsetti (LivCo Corsetti). .

Livia Corsetti vindt in 2007 haar oorsprong in Polen en is sindsdien een zeer geliefd lingeriemerk over de hele wereld. Van Parijs tot Shanghai, van Rome tot Dubai, Livia Corsetti regeert sinds 2007 in vele slaapkamers. Livia Corsetti is verkrijgbaar in de beste winkelcentra en in meer dan 20 landen. LivCo Fashion heeft inmiddels al een aantal prestigieuze prijzen in de wacht gesleept, waaronder de prestigieuze award voor Poolse Kwaliteit van het Jaar. De lingerie van LivCo Fashion wordt alleen vervaardigd van de beste stoffen en luxueuze kant. De collectie is zorgvuldig samengesteld naar de nieuwste modetrends. De sensuele designs van o.a. de collectie babydolls en lingerie jurkjes zijn exclusief en vooruitstrevend te noemen. De prachtige lingerie van LivCo is vrouwelijk, verleidelijk en sexy, gemaakt voor vrouwen die zich speciaal willen voelen en die zich graag laten bewonderen.

Dit sensuele nachtjurkje van Livia Corsetti heeft een zeer luxueuze uitstraling. De doorschijnende stof heeft op het decolleté en aan de onderkant van het jurkje prachtige bloemendetails die nauwelijks verhullen welke heerlijke verleiding eronder te vinden is. Het nachtjurkje heeft een subtiel strikje aan weerskanten, bovenaan de verleidelijke split. Door het dragen van dit jurkje ben jij het ultieme cadeautje om uit te pakken. Een hete nacht gegarandeerd! Het nachtjurkje wordt geleverd met een bijpassende string. Gemaakt van 90% Polyester, 10% Elasthan.

Schrijf uw eigen review