Livia Corsetti: roze nachtjurkje met bloemen Liliane

In dit mooie nachtjurkje van Livia Corsetti zie jij er mooi en zeer verleidelijk uit. Het sexy jurkje wordt geleverd met bijpassende string.

Livia Corsetti: roze nachtjurkje met bloemen Liliane

Op voorraad

Livia Corsetti: roze nachtjurkje met bloemen Liliane specifications
Kleur: Roze
Maat: S/M (36-40), L/XL (40-44)
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Livia Corsetti

Sinds 2018 is LiveBetter de trotse leverancier geworden van het populaire Poolse lingeriemerk Livia Corsetti (LivCo Corsetti).

Livia Corsetti vindt in 2007 haar oorsprong in Polen en is sindsdien een zeer geliefd lingeriemerk over de hele wereld. Van Parijs tot Shanghai, van Rome tot Dubai, Livia Corsetti regeert sinds 2007 in vele slaapkamers. Livia Corsetti is verkrijgbaar in de beste winkelcentra en in meer dan 20 landen. LivCo Fashion heeft inmiddels al een aantal prestigieuze prijzen in de wacht gesleept, waaronder de prestigieuze award voor Poolse Kwaliteit van het Jaar. De lingerie van LivCo Fashion wordt alleen vervaardigd van de beste stoffen en luxueuze kant. De collectie is zorgvuldig samengesteld naar de nieuwste modetrends. De sensuele designs van o.a. de collectie babydolls en lingerie jurkjes zijn exclusief en vooruitstrevend te noemen. De prachtige lingerie van LivCo is vrouwelijk, verleidelijk en sexy, gemaakt voor vrouwen die zich speciaal willen voelen en die zich graag laten bewonderen.

Elegant nachtjurkje van Livia Corsetti. De licht doorschijnende stof heeft op het decolleté en aan de onderkant van het jurkje prachtige bloemendetails die nauwelijks verhullen welke heerlijke verleiding eronder te vinden is. Het nachtjurkje heeft verstelbare bandjes en heeft een perfecte pasvorm. Het nachtjurkje wordt geleverd met een bijpassende string. Gemaakt van 90% Polyester, 10% Elasthan.

Schrijf uw eigen review