Pasante Climax - Warming & Cooling

Pasante Climax - Warming & Cooling condooms zijn verwarmende en verkoelende condooms met een ribbelstructuur.

Pasante Climax - Warming & Cooling

Op voorraad

Pasante Climax - Warming & Cooling specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Pasante
Grootte: Standaard
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Normaal
Gevoel: Intenser
Houdbaarheidsdatum: 01-2019
Materiaal: Natuurlijk Rubber Latex
Vorm: Niet voorgevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Ribbels
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Extra stimulatie
Geur: Neutraal
Kleur: Transparant (standaard)

Wist je dat Pasante niet alleen een familiebedrijf is met grote naamsbekendheid in Engeland, maar ook één van de grootste condoomproducenten ter wereld? En dat Pasante condooms wereldwijd worden verkocht? En dat Pasante condooms naast de wettelijke CE-markering ook het BSI Kitemark™ hebben? Het BSI Kitemark™ is een geregistreerd product- en kwaliteitskeurmerk dat in handen is van en wordt beheerd door BSI, het British Standards Institution. Het Kitemark wordt wereldwijd gebruikt als kwaliteitskeurmerk.

Het Pasante Climax Cooling condoom is voorzien van een verkoelend glijmiddel. Het Pasante Climax Warming condoom is voorzien van een verwarmend glijmiddel. Beide condooms zorgen voor een heerlijk tintelend effect tijdens het vrijen, wat nog verder versterkt wordt door de ribbels. Kortom, nog meer sensatie! Pasante Climax - Warming & Cooling condooms zijn gemaakt van een transparante en hoge kwaliteit natuurlijk rubberlatex en uiteraard voorzien van een reservoir. De glijmiddellen in de Pasante Climax Warming & Cooling condooms zijn niet-zaaddodend. Pasante Climax - Warming & Cooling condooms zijn beiden recht van vorm en aan de basis nominaal 52 mm. breed.

Geschikt voor zowel vaginaal, oraal als anaal contact. Gebruik in het laatste geval wel een speciaal en desinfecterend glijmiddel zoals Eros Megaslide of Anal Lube (kijk bij 'Glijmiddel Anaal') voor meer comfort en hygiëne. Uiteraard zijn deze condooms electronisch getest, CE gekeurd en bovendien voorzien van het BSI Kitemark™. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN! LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review