Pasante Flavours Taste Assorti

Het Pasante Flavours Taste condoom; verandering van spijs doet eten.

Pasante Flavours Taste Assorti

Op voorraad

Pasante Flavours Taste Assorti specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Pasante
Grootte: Standaard
Smaak: Aardbei, Bosbes, Chocolade, Mint
Latex Vrij:
Dikte: Normaal
Gevoel: Normaal
Houdbaarheidsdatum: 05-2021
Materiaal: Natuurlijk Rubber Latex
Vorm: Niet voorgevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Glad
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Smaakje

Wist je dat Pasante niet alleen een familiebedrijf is met grote naamsbekendheid in Engeland, maar ook één van de grootste condoomproducenten ter wereld? En dat Pasante condooms wereldwijd worden verkocht? En dat Pasante condooms naast de wettelijke CE-markering ook het BSI Kitemark™ hebben? Het BSI Kitemark™ is een geregistreerd product- en kwaliteitskeurmerk dat in handen is van en wordt beheerd door BSI, het British Standards Institution. Het Kitemark wordt wereldwijd gebruikt als kwaliteitskeurmerk.

Het Pasante Flavours Taste condoom maakt door de heerlijke smaken en geuren het bovenstaande gezegde helemaal van toepassing. Een verpakking Pasante Taste condooms bevat maar liefst 4 heerlijke smaken: aardbeien, chocolade, mint en bosbessen. De geur doet je de typische latex geur snel vergeten en draagt bij aan de totale beleving tijdens het vrijen. Pasante Taste condooms zijn gemaakt van een gekleurde en hoge kwaliteit natuurlijk rubber latex en uiteraard voorzien van een reservoir. Het glijmiddel van de Pasante Flavours Taste condooms is niet-zaaddodend. Pasante Flavours condooms zijn recht van vorm en nominaal 52 mm. breed.

Geschikt voor zowel vaginaal en oraal contact. Uiteraard zijn deze condooms electronisch getest, CE gekeurd en bovendien voorzien van het BSI Kitemark™. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN! LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review