Pasante King Size

Het Pasante King Size condoom is speciaal ontwikkeld voor de groot geschapen man.

Pasante King Size

Op voorraad

Pasante King Size specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Pasante
Grootte: Ruimer
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Normaal
Gevoel: Normaal
Houdbaarheidsdatum: 12-2022
Materiaal: Natuurlijk Rubber Latex
Vorm: Niet voorgevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Glad
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Ruimer
Geur: Neutraal
Kleur: Transparant (standaard)

Wist je dat Pasante niet alleen een familiebedrijf is met grote naamsbekendheid in Engeland, maar ook één van de grootste condoomproducenten ter wereld? En dat Pasante condooms wereldwijd worden verkocht? En dat Pasante condooms naast de wettelijke CE-markering ook het BSI Kitemark™ hebben? Het BSI Kitemark™ is een geregistreerd product- en kwaliteitskeurmerk dat in handen is van en wordt beheerd door BSI, het British Standards Institution. Het Kitemark wordt wereldwijd gebruikt als kwaliteitskeurmerk.

Het Pasante King Size condoom mag zich met een super breedte met recht een XXL condoom noemen. Als een normaal condoom echt te strak zit of erg lastig afrolt dan is het Pasante King Size condoom hoogstwaarschijnlijk de oplossing. Het Pasante King Size condoom zorgt daardoor voor een vrij en relaxed gevoel tijdens het vrijen. Pasante King Size condooms zijn gemaakt van een transparante en hoge kwaliteit natuurlijk rubberlatex en uiteraard voorzien van een reservoir en een standaard hoeveelheid, niet-zaaddodend, glijmiddel. Pasante King Size condooms zijn recht van vorm en nominaal 60 mm. breed.

Geschikt voor zowel vaginaal, oraal als anaal contact. Gebruik in het laatste geval wel een speciaal en desinfecterend glijmiddel zoals Eros Megaslide (kijk bij 'Glijmiddel Anaal') voor meer comfort en hygiëne. Uiteraard zijn deze condooms electronisch getest, CE gekeurd en bovendien voorzien van het BSI Kitemark™. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN! LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review