Pasante Red Ribbon

Het Pasante Red Ribbon condoom is een aantrekkelijk geprijsde 'Special Edition' condoom voor Wereld Aids Dag op 1 December en is verpakt in opvallende ronde folie met het bekende Red Ribbon lintje.

Pasante Red Ribbon

Op voorraad

Pasante Red Ribbon specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Pasante
Grootte: Standaard
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Normaal
Gevoel: Vertragend
Houdbaarheidsdatum: 11-2018
Materiaal: Natuurlijk Rubber Latex
Vorm: Anatomisch gevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Glad
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Geen (standaard)
Geur: Neutraal
Kleur: Transparant (standaard)

Wist je dat Pasante niet alleen een familiebedrijf is met grote naamsbekendheid in Engeland, maar ook één van de grootste condoomproducenten ter wereld? En dat Pasante condooms wereldwijd worden verkocht? En dat Pasante condooms naast de wettelijke CE-markering ook het BSI Kitemark™ hebben? Het BSI Kitemark™ is een geregistreerd product- en kwaliteitskeurmerk dat in handen is van en wordt beheerd door BSI, het British Standards Institution. Het Kitemark wordt wereldwijd gebruikt als kwaliteitskeurmerk.

Het Pasante Red Ribbon condoom is een aantrekkelijk geprijsde 'Special Edition' condoom voor Wereld Aids Dag op 1 December en is verpakt in opvallende ronde folie met het bekende Red Ribbon lintje. Het condoom heeft een reguliere nominale breedte van 54mm, maar de top van het condoom is 66mm breed. Het glijmiddel van de Pasante Red ribbon condooms is niet-zaaddodend. Daarmee geven Pasante Red Ribbon condooms meer ruimte voor de eikel en zorgen voor meer gevoeligheid.

Geschikt voor zowel vaginaal, oraal als anaal contact. Gebruik in het laatste geval wel een speciaal en desinfecterend glijmiddel zoals Eros Megaslide (kijk bij 'Glijmiddel Anaal') voor meer comfort en hygiëne. Uiteraard zijn deze condooms electronisch getest, CE gekeurd en bovendien voorzien van het BSI Kitemark™. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN! LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review