Pasante Sensiva (Latexvrij)

Het Pasante Sensiva condoom is speciaal ontwikkeld voor personen met een latex allergie.

Pasante Sensiva (Latexvrij)

Op voorraad

Pasante Sensiva (Latexvrij) specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Pasante
Grootte: Ruimer
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Dunner
Gevoel: Intenser
Houdbaarheidsdatum: 04-2022
Materiaal: Polyurethaan
Vorm: Niet voorgevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Glad
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Latexvrij
Geur: Neutraal
Kleur: Transparant (standaard)

Wist je dat Pasante niet alleen een familiebedrijf is met grote naamsbekendheid in Engeland, maar ook één van de grootste condoomproducenten ter wereld? En dat Pasante condooms wereldwijd worden verkocht? En dat Pasante condooms naast de wettelijke CE-markering ook het BSI Kitemark™ hebben? Het BSI Kitemark™ is een geregistreerd product- en kwaliteitskeurmerk dat in handen is van en wordt beheerd door BSI, het British Standards Institution. Het Kitemark wordt wereldwijd gebruikt als kwaliteitskeurmerk.

Het Pasante Sensiva condoom is daarom gemaakt van een zeer dun, rekbaar en sterk polyurethaan voor nog meer gevoel tijdens het vrijen. Door de dikte van slechts 0,02 mm. geleidt het bovendien de lichaamswarmte veel beter en dat maakt de ervaring nog intenser. Pasante Sensiva condooms zijn transparant en glad uitgevoerd en uiteraard voorzien van een reservoir en een mild en standaard hoeveelheid, niet-zaaddodend, glijmiddel. Pasante Sensiva condooms zijn recht van vorm en met een nominale breedte van 58 mm. aan de basis met recht een latexvrij XL condoom te noemen!

Geschikt voor zowel vaginaal, oraal als anaal contact. Gebruik in het laatste geval wel een speciaal en desinfecterend glijmiddel zoals Eros Megaslide of Anal Lube (kijk bij 'Glijmiddel Anaal') voor meer comfort en hygiëne. Uiteraard zijn deze condooms electronisch getest, CE gekeurd en bovendien voorzien van het BSI Kitemark™. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN! LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review