Pasante Trim

Het Pasante Trim condoom is speciaal ontwikkeld voor de wat kleiner geschapen man.

Pasante Trim

Op voorraad

Pasante Trim specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Pasante
Grootte: Kleiner
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Normaal
Gevoel: Normaal
Houdbaarheidsdatum: 09-2019
Materiaal: Natuurlijk Rubber Latex
Vorm: Niet voorgevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Glad
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Strakker (intenser gevoel)
Geur: Neutraal
Kleur: Transparant (standaard)

Wist je dat Pasante niet alleen een familiebedrijf is met grote naamsbekendheid in Engeland, maar ook één van de grootste condoomproducenten ter wereld? En dat Pasante condooms wereldwijd worden verkocht? En dat Pasante condooms naast de wettelijke CE-markering ook het BSI Kitemark™ hebben? Het BSI Kitemark™ is een geregistreerd product- en kwaliteitskeurmerk dat in handen is van en wordt beheerd door BSI, het British Standards Institution. Het Kitemark wordt wereldwijd gebruikt als kwaliteitskeurmerk.

Het Pasante Trim condoom is met een kleinere breedte uitermate geschikt voor mannen die niet het gevoel van een ‘te ruime jas’ willen hebben. Daarnaast spreekt het Pasante Trim condoom ook normaal geschapen mannen met een voorkeur voor een strakkere pasvorm aan. Pasante Trim condooms zijn gemaakt van een transparante en hoge kwaliteit natuurlijk rubber latex en uiteraard voorzien van een reservoir en een standaard hoeveelheid, niet-zaaddodend, glijmiddel. Pasante Trim condooms zijn recht van vorm en nominaal 49 mm. breed. Heeft de penis een omtrek van meer dan 11 cm, gebruik dan een condoom met een grotere nominale breedte.

Geschikt voor zowel vaginaal, oraal als anaal contact. Gebruik in het laatste geval wel een speciaal en desinfecterend glijmiddel zoals Eros Megaslide (kijk bij 'Glijmiddel Anaal') voor meer comfort en hygiëne. Uiteraard zijn deze condooms electronisch getest, CE gekeurd en bovendien voorzien van het BSI Kitemark™. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN! LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review