Pasante Vrouwencondoom (Latexvrij)

Het Pasante vrouwencondoom is latexvrij en ultradun en kan je al ruim (een) uur voor het vrijen inbrengen. Dus geen gedoe meer als je met iets anders bezig bent ........

Pasante Vrouwencondoom (Latexvrij)

Op voorraad

Pasante Vrouwencondoom (Latexvrij) specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Pasante
Grootte: Standaard
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Dunner
Gevoel: Intenser
Houdbaarheidsdatum: 01-2020
Materiaal: nitril polymeer
Reservoir: Zonder zaadreservoir
Structuur: Glad
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Water
Speciale eigenschappen: Latexvrij
Geur: Neutraal
Kleur: Transparant (standaard)

Wist je dat Pasante niet alleen een familiebedrijf is met grote naamsbekendheid in Engeland, maar ook één van de grootste condoomproducenten ter wereld? En dat Pasante condooms wereldwijd worden verkocht? En dat Pasante condooms naast de wettelijke CE-markering ook het BSI Kitemark™ hebben? Het BSI Kitemark™ is een geregistreerd product- en kwaliteitskeurmerk dat in handen is van en wordt beheerd door BSI, het British Standards Institution. Het Kitemark wordt wereldwijd gebruikt als kwaliteitskeurmerk.

De Pasante FC2-vrouwencondooms zijn latexvrij. Doordat deze condooms zijn gemaakt van het ultradunne nitril polymeer zijn ze zacht, comfortabel en geleiden ze optimaal de lichaamswarmte. De vrouwencondooms zijn twee maal zo sterk als een mannen condoom van latex. Vrouwen condooms kunnen met of zonder glijmiddel gebruikt worden zijn geurloos, smaakloos en latex-vrij. Pasante vrouwencondooms zijn nominaal 80 mm. breed, 170mm lang en 50 micron dik.

Een groot voordeel is dat je een vrouwencondoom al ruim (een uur) voor het vrijen kan inbrengen. Uiteraard zijn deze condooms electronisch getest, CE gekeurd en bovendien voorzien van het BSI Kitemark™. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN! LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review