Petits Joujoux: massagekaars a trip to Paris

Een romantische avond ongekend genieten is gegarandeerd met de heerlijke massagekaars van Petits Joujoux, A Trip To Paris. De warme en verleidelijke geur van sandelhout en vanille brengt je meteen in de juiste stemming voor een sensuele massage.

Op voorraad

€ 8,95
Petits Joujoux: massagekaars a trip to Paris specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Overig

Een romantische avond ongekend genieten is gegarandeerd met de heerlijke massagekaars van Petits Joujoux, A Trip To Paris. De warme en verleidelijke geur van sandelhout en vanille brengt je meteen in de juiste stemming voor een sensuele massage. Zodra de olie is gesmolten blaas je de kaars uit en kun je de warme, geurige en hydraterende massage-olie gebruiken voor een heerlijke massage. De subtiele warmte en de opwindende geur van de olie brengen je naar ongekende hoogtepunten. Een echte verwennerij voor je gehele lichaam en een erotische streling voor je zintuigen.

Door het handige meeneemformaat kun je deze handgemaakte massagekaars overal mee naar toe nemen. De massageolie bestaat uit natuurlijke en luxe ingrediënten zoals jojoba olie, olijfolie, shea butter en kokosolie. Deze ingrediënten zijn een weldaad voor de huid. De olie bevat geen kunstmatige kleur- en conserveringsmiddelen. De brandtijd van de kaars is ongeveer 6 uur.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK, M.U.V. CONDOOMS.

Schrijf uw eigen review