Secret Underground Sensual 16 april Club Paradise

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Secret Underground Sensual 16 april Club Paradise

13 april @ 20:00 - 03:00

Secret Underground Sensual 16 april Club Paradise. Voor het publiek dat niet wil en kan kiezen tussen een erotisch feest, een kinky / thema feestje of een parenclub … Het Secret Underground concept is UNIEK !!!

Secret Underground Sensual is al dit alles onder 1 dak  …. met alle vergunningen om je VRIJ TE VOELEN. Hierdoor heeft Secret Underground Sensual een grote aantrekkingskracht op (beginnende) Swingers ❤️ Geen mannen alleen garantie! 

ALL-IN EXCLUSIVE “Club Paradise Amsterdam” :

De openingstijden zijn van 20:00 tot 04:00 uur en kenmerkt zich door het ALL-IN concept voor onbeperkte premium drank, fingerfood, locker en parkeren.

Om bezoekers niet op hoge kosten te jagen betaal je een gedeelte van de ticketprijs online en de rest aan de deur. Dit geeft de garantie om deel te nemen aan een event die uiteindelijk uitverkocht is. De extra deurprijs voor de All-In €34,95 p.p. 

Meer LINGERIE gericht.

De intimiteit van club Paradise Amsterdam, die wij zelf totaal verbouwen voor het intieme Sercret Underground gevoel in de donkere main area met danspalen en zithoekjes. waar het tease en please kan beginnen op de ultieme sexy beats van de beste Nederlandse Dj’s op door ons geplaatste zuiverste geluidsapparatuur.

Bij iedere Secret Underground editie bevind zich een leuke kledingwinkel voor lingerie mannen/vrouwen, massage olie ed… Zeker weten dat Livebetter de geschikte kleding bij zich hebben … Bestel via de site: https://www.livebetter.nl/

Club Paradise Amsterdam

In Amsterdam Noord, 5 minuten van de snelweg, daar vindt jij Club Paradise. Door de centrale ligging van Club 7Paradise is het makkelijk bereikbaar voor het uitgaanspubliek uit de provincies Noord en Zuid-Holland en Utrecht. Club Paradise is een club met intieme maar hoogwaardige afwerking. Een prachtige dance-area met centrale dj optredens, op het podium met danspalen. Rondom banken om te zitten of te spelen. 

Op de meerdere verdiepingen, verschillende (afsluitbare) playrooms, sling en een darkroom, om in alle luxe het tease voort te zetten. Voor de rokers is er een dakterras met rokersruimte inclusief zitgelegenheid, handig als je ook even met elkaar wilt kletsen.

DE ultieme Secret Undergound Sensual beleving 😍

Lockers en de ruimte waar deze zich bevinden zijn vaak een drama, NIET bij ons ! Na de intree is een luxe lockerruimte aanwezig met grote lockers en voldoende ruimte om je om te kleden met aparte bankjes. Je kan met casual kleding naar binnen en gelijk omkleden, dus niet pas om 23:00 maar vanaf het begin, zodat de flow niet onderbroken wordt.

Zien we je op 2 maart? Tickets bestellen doe je via de link in de informatie hieronder.

Locatie

Club Paradise
Schaafstraat 26 A
Amsterdam, 1021 KE Nederland
+ Google Maps
Telefoon
020 637 3416
Bekijk de site van Locatie