Secret Underground Sensual 20 april Club 7Sins

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Secret Underground Sensual 20 april Club 7Sins

20 april @ 20:00 - 04:00

Secret Underground Sensual 20 april 2024 in Club 7Sins. Voor het publiek dat niet wil en kan kiezen tussen een erotisch feest, een kinky / thema feestje of een parenclub … Het Secret Underground concept is UNIEK !!!

Secret Underground Sensual is al dit alles onder 1 dak  …. met alle vergunningen om je VRIJ TE VOELEN. Hierdoor heeft Secret Underground Sensual een grote aantrekkingskracht op (beginnende) Swingers ❤️ Geen mannen alleen garantie! 

ALL-IN EXCLUSIVE “CLUB 7 SINS” :

De openingstijden zijn van 20:00 tot 04:00 uur en kenmerkt zich door het ALL-IN concept voor onbeperkte premium drank, fingerfood, locker en parkeren.

Om bezoekers niet op hoge kosten te jagen betaal je een gedeelte van de ticketprijs online en de rest aan de deur. Dit geeft de garantie om deel te nemen aan een event die uiteindelijk uitverkocht is. De extra deurprijs voor de All-In €34,95 p.p. 

Meer LINGERIE gericht.

De intimiteit van club 7Sins, die wij zelf totaal verbouwen voor het intieme Sercret Underground gevoel in de donkere main area met danspalen en zithoekjes. waar het tease en please kan beginnen op de ultieme sexy beats van de beste Nederlandse Dj’s op door ons geplaatste zuiverste geluidsapparatuur.

Bij iedere Secret Underground editie bevind zich een leuke kleding winkel voor lingerie mannen/vrouwen, massage olie ed… Zeker weten dat Livebetter de geschikte kleding bij zich hebben … Bestel via de site: https://www.livebetter.nl/

Club 7Sins

Even de grens over naar België. Door de centrale ligging van Club 7Sins is het makkelijk bereikbaar voor het uitgaanspubliek uit Nederland, Duitsland en België. Club 7Sins is een exclusieve clubs met intieme maar hoogwaardige afwerking in Hollywood style. Een prachtige dance-area met centrale dj optredens, op het podium met danspalen. Rondom banken om te zitten of te spelen. 

Op de meerdere verdiepingen, vele verschillende (afsluitbare) playrooms, sling en een darkroom, om in alle luxe het tease voort te zetten. Ook beschikken deze club een gigantische verwarmde rookruimte met heel veel zitgelegenheid, handig als je ook even met elkaar wilt kletsen.

Bij Club 7Sins is buiten prachtig tuin met luxe jacuzzi’s met de potentie tot een uniek buiten festival. SU gaat hier, in de komende zomer, ook een geweldig buitenfestival organiseren.

DE ultieme Secret Undergound Sensual beleving 😍

Lockers en de ruimte waar deze zich bevinden zijn vaak een drama, NIET bij ons ! Na de intree is een luxe lockerruimte aanwezig met grote lockers en voldoende ruimte om je om te kleden met aparte bankjes. En na de ervaring van het vorige Secret Undergound feest is deze omkleedruimte door 7Sins flink aangepakt om jou een nog betere ervaring te geven. Je kan met casual kleding naar binnen en gelijk omkleden, dus niet pas om 23:00 maar vanaf het begin, zodat de flow niet onderbroken wordt.

Zien we je op 20 april?  Tickets bestellen doe je via de link in de informatie hieronder.

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
20:00 - 04:00

Organisator

Sercret Undergroud

Locatie

Club 7Sins
Herenlaakweg 64
Maaseik, 3680 België
+ Google Maps
Telefoon
0638574632
Bekijk de site van Locatie