Secret Underground X-TREME FETISH 9 maart PartyPlayers

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Secret Underground X-TREME FETISH 9 maart PartyPlayers

9 maart @ 20:00 - 03:00

Vaak zijn er toch beperkingen bij commercieele Fetish Kinky feesten…. Secret Underground X-TREME FETISH 9 maart PartyPlayers is UNIEK doordat hier geen beperkingen zijn.

X-Treme Fetish is een underground speelplein voor volwassenen, fetishisten, sensualinsten, kinksters en erotische clubbers. Dans, speel en ontdek genot, in een sensuele atmosfeer. Met toegankelijk aantrekkelijke bezoekers met fetish, erotische openminded fantasieën.

​Deze parenlifestyleclub zal transformeert worden in een underground speelplein voor, fetishisten, sensualisten en kinksters. Dans, speel en ontdek genot, in een sexuele atmosfeer. Met toegankelijk aantrekkelijke bezoekers met fetish, erotische openminded fantasieën. in een seksueel fetish ervaring.

​Sexy opzwepende stevige techno muziek, verzorgd door onze DJ-artiesten, die bekend zijn met de erotische/fetish scene.

Ook aan fetish shows werd gedacht, zonder de flow uit het feest te halen, maar zelfs de hele seksuele ervaring te versterken.

Ben jij vol van deze seksuele ervaring, dan kunt u nog een stap verder gaan, naar de speciaal ingerichte meerdere speelkamers, darkrooms, slings en whirlpools, om uw wildste fantasieën waar te maken. Na alle inspanning kan je jezelf terugtrekken in de stijlvolle loungeruimte.

​Entertainment oa uit België met prachtige vuur shows, strip shows, lasers en erotische shows met kaarsen  | Internationale gasten | Prachtige Modellen & Meesteressen | En veel meer op het gebied van Fetish…….

​★ 2 Dance Area’s ★
★ In de complete club mag gespeeld worden
★ Veel (besloten) speel area’s
★ Meerdere Darkroom’s
★ BDSM Area
★ Extra Slings
★ Lounge Area
★ Rook Area

Gegevens

Datum:
9 maart
Tijd:
20:00 - 03:00
Site:
https://www.secret-underground.com/events/su-x-treme-fetish-at-partyplayers

Organisator

Sercret Undergroud

Locatie

Party Players Lelystad
Kofschip 14
Lelystad, 8223 EZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0320 224 050
Bekijk de site van Locatie