Red Corner Zwart / transparante Mini Jurk (Special Edition)

Dit sexy zwart/transparante mini jurkje van Red Corner is super sexy. Aan de voorkant is het een mix van glanzende zwarte stof en transparante banen die speels zijn verdeeld en de achterkant is gemaakt van glanzende zwarte stof.

Red Corner Zwart / transparante Mini Jurk (Special Edition)

Op voorraad

Red Corner Zwart / transparante Mini Jurk (Special Edition) specifications
Kleur: Zwart
Maat: 36
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Red Corner

Red Corner is een ondeugende party-kledinglijn van Cottelli, bekend van spannend design en kwaliteit, en blinkt uit in betaalbaarheid. Door de gebruikte materialen voelen de jurkjes ongekend lekker aan je lichaam. Aanraken geeft overigens dezelfde sensatie; daar zal je partner geen genoeg van krijgen, probeer maar!

Dit sexy zwart/transparante mini jurkje van Red Corner is super sexy. Aan de voorkant is het een mix van glanzende zwarte stof en transparante banen die speels zijn verdeeld en de achterkant is gemaakt van glanzende zwarte stof. De meest intieme delen zijn bedekt, maar het wordt erg moeilijk voor je partner om zijn handen thuis te houden als hij je ziet lopen in dit opwindende jurkje. Gemaakt van 90% polyester, en 10% elasthane.

Ook dit Red Corner by Cottelli jurkje wordt in een luxe en stevige kadoverpakking geleverd. Erg leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

COMBINEER JE BESTELLING MET ANDERE PRODUKTEN EN BESPAAR OP DE VERZENDKOSTEN.

Leverbaar zolang de voorraad strekt. Uitverkoopartikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Schrijf uw eigen review