Red Corner Top Strapless met Mini Rok aqua OP=OP (maat L)

Ook met deze combinatie van Red Corner kun je uiterst verleidelijk aanwezig zijn; een sexy strapless topje met een asymetrisch afgewerkt mini rokje in glanzend aqua.

Red Corner Top Strapless met Mini Rok aqua OP=OP (maat L)

Op voorraad

Red Corner Top Strapless met Mini Rok aqua OP=OP (maat L) specifications
Kleur: Aqua
Maat: L (42)
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Red Corner

Red Corner is een ondeugende party-kledinglijn van Cottelli, bekend van spannend design en kwaliteit, en blinkt uit in betaalbaarheid. Door de gebruikte materialen voelen de jurkjes ongekend lekker aan je lichaam. Aanraken geeft overigens dezelfde sensatie; daar zal je partner geen genoeg van krijgen, probeer maar!

Het hoeft natuurlijk niet altijd een mini jurkje te zijn. Ook met deze combinatie van Red Corner kun je uiterst verleidelijk aanwezig zijn; een sexy strapless topje met een asymetrisch afgewerkt mini rokje in glanzend aqua. En nu maar hopen dat de strategisch geplaatste chromen gespen niet teveel afleiden! Gemaakt van 96% polyester en 4% elasthane. Alleen bij LiveBetter super scherp geprijsd, vergelijk maar!

Ook dit Red Corner by Cottelli jurkje wordt in een luxe en stevige verpakking geleverd. Erg leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

COMBINEER JE BESTELLING MET ANDERE PRODUKTEN EN BESPAAR OP DE VERZENDKOSTEN.

DE VERZENDKOSTEN VOOR DIT ARTIKEL ZIJN SLECHTS € 5,95!

Schrijf uw eigen review