Safe: Intens Safe (ribbels en nopjes)

Het Intense Safe Condoom is een condoom dat is voorzien van ribbels en noppen dat zorgt voor extra genot.

Safe: Intens Safe (ribbels en nopjes)

Op voorraad

Safe: Intens Safe (ribbels en nopjes) specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Safe
Grootte: Standaard
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Sterker
Gevoel: Intenser
Houdbaarheidsdatum: 01-2020
Materiaal: Natuurlijk Rubber Latex
Vorm: Niet voorgevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Ribbels en Nopjes
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Extra stimulatie
Geur: Neutraal
Kleur: Transparant (standaard)

Fabrikant Safe is een Nederlands condoommerk en heeft zich als doel gesteld om een innovatief, luxe, betrouwbaar én betaalbaar product op de markt te brengen om mensen nog gelukkiger te maken tijdens hun meest intieme momenten. Safe is onderdeel van CLS Healthcare BV, een Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van het produceren van condooms. Alle condooms worden uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en gebruikersgemak en gemaakt van de beste grondstoffen. Alle Safe Condooms zijn CE gecertificeerd en goedgekeurd en voorzien van het CE0120 nummer.

Veilig ontdekken en genieten van elkaar, dat is waar de producten van Safe voor staan. Of je nu kiest voor een heerlijke en ontspannende massage met warme massageolie van een massagekaars of gaat voor de optimale bescherming van één van de vele Safe condoom die bij je past, Safe helpt om jullie om zoveel mogelijk uit je meest intieme momenten te halen.

Het Intense Safe Condoom is uitgevoerd met ribbels en noppen voor een intens genot voor beide partners! De ribbels en noppen zorgen voor extra prikkels tijdens het vrijen waardoor het condoom een echte aanwinst is voor ieder nachtkastje. De condooms zijn cilindrisch gevormd, 19 cm lang en hebben een nominale breedte van 5,6 cm. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review