Safe: Performance (uitstellend)

Safe Performance condooms zijn speciaal ontwikkeld om het orgasme uit te stellen zodat langduriger kan worden genoten van seks.

Safe: Performance (uitstellend)

Op voorraad

Safe: Performance (uitstellend) specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Safe
Grootte: Standaard
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Sterker
Gevoel: Vertragend
Houdbaarheidsdatum: 01-2020
Materiaal: Natuurlijk Rubber Latex
Vorm: Niet voorgevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Glad
Speciale eigenschappen: Orgasme vertragend
Geur: Neutraal
Kleur: Transparant (standaard)

Fabrikant Safe is een Nederlands condoommerk en heeft zich als doel gesteld om een innovatief, luxe, betrouwbaar én betaalbaar product op de markt te brengen om mensen nog gelukkiger te maken tijdens hun meest intieme momenten. Safe is onderdeel van CLS Healthcare BV, een Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van het produceren van condooms. Alle condooms worden uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en gebruikersgemak en gemaakt van de beste grondstoffen. Alle Safe Condooms zijn CE gecertificeerd en goedgekeurd en voorzien van het CE0120 nummer.

Veilig ontdekken en genieten van elkaar, dat is waar de producten van Safe voor staan. Of je nu kiest voor een heerlijke en ontspannende massage met warme massageolie van een massagekaars of gaat voor de optimale bescherming van één van de vele Safe condoom die bij je past, Safe helpt om jullie om zoveel mogelijk uit je meest intieme momenten te halen.

De Safe Performance Condooms zijn gemaakt van een iets dikkere latexsoort. Hierdoor hebben mannen iets meer stimulatie nodig waardoor het mannelijk hoogtepunt op natuurlijke wijze wordt uitgesteld. Zodoende kun je extra lang en ongeremd genieten van jullie intieme samenzijn. De condooms zijn 19 cm lang en hebben een nominale breedte van 5,6 cm. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review