Safe: Strong Safe (extra sterk)

Safe Strong condooms hebben een cilindrisch model en geven je een extra veilig gevoel.

Safe: Strong Safe (extra sterk)

Op voorraad

Safe: Strong Safe (extra sterk) specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Safe
Grootte: Standaard
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Sterker
Gevoel: Normaal
Houdbaarheidsdatum: 06-2021
Materiaal: Natuurlijk Rubber Latex
Vorm: Anatomisch gevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Glad
Glijmiddel : Normaal
Glijmiddelbasis: Siliconen (werkt langer)
Speciale eigenschappen: Dikker
Geur: Neutraal
Kleur: Transparant (standaard)

Fabrikant Safe is een Nederlands condoommerk en heeft zich als doel gesteld om een innovatief, luxe, betrouwbaar én betaalbaar product op de markt te brengen om mensen nog gelukkiger te maken tijdens hun meest intieme momenten. Safe is onderdeel van CLS Healthcare BV, een Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van het produceren van condooms. Alle condooms worden uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en gebruikersgemak en gemaakt van de beste grondstoffen.

Veilig ontdekken en genieten van elkaar, dat is waar de producten van Safe voor staan. Of je nu kiest voor een heerlijke en ontspannende massage met warme massageolie van een massagekaars of gaat voor de optimale bescherming van één van de vele Safe condoom die bij je past, Safe helpt om jullie om zoveel mogelijk uit je meest intieme momenten te halen. Alle Safe Condooms zijn CE gecertificeerd en goedgekeurd en voorzien van het CE0120 nummer.

De Strong Safe Condooms zijn gemaakt van extra sterk latex en zijn daardoor extra veilig. Deze condooms worden zeer gewaardeerd door avontuurlijke koppels die een condoom zoeken dat sterk en veilig genoeg is voor anale penetratie. Gebruik bij anale penetratie wel een speciaal en desinfecterend glijmiddel zoals Eros Megaslide (kijk bij 'Glijmiddel Anaal') voor meer comfort en hygiëne.De condooms zijn 19,5 cm lang en hebben een nominale breedte van 5,3 cm. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review