Safe XL (groter)

Het XL condoom van Safe is 2 cm langer dan de standaard condooms en is speciaal voor de groter geschapen man en door zijn anatomische vorm blijf je het lekkere gevoel houden tijdens het vrijen.

Safe XL (groter)

Op voorraad

Safe XL (groter) specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: Safe
Grootte: Standaard
Smaak: Geen (neutraal)
Latex Vrij:
Dikte: Normaal
Gevoel: Normaal
Houdbaarheidsdatum: 06-2021
Materiaal: Natuurlijk Rubber Latex
Vorm: Anatomisch gevormd
Reservoir: Met zaadreservoir
Structuur: Glad
Speciale eigenschappen: Ruimer
Geur: Neutraal
Kleur: Transparant (standaard)

Fabrikant Safe is een Nederlands condoommerk en heeft zich als doel gesteld om een innovatief, luxe, betrouwbaar én betaalbaar product op de markt te brengen om mensen nog gelukkiger te maken tijdens hun meest intieme momenten. Safe is onderdeel van CLS Healthcare BV, een Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van het produceren van condooms. Alle condooms worden uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en gebruikersgemak en gemaakt van de beste grondstoffen. Alle Safe Condooms zijn CE gecertificeerd en goedgekeurd en voorzien van het CE0120 nummer.

Veilig ontdekken en genieten van elkaar, dat is waar de producten van Safe voor staan. Of je nu kiest voor een heerlijke en ontspannende massage met warme massageolie van een massagekaars of gaat voor de optimale bescherming van één van de vele Safe condoom die bij je past, Safe helpt om jullie om zoveel mogelijk uit je meest intieme momenten te halen.

Het Safe XL Condoom is speciaal ontworpen voor de man die een groter condoom nodig heeft dan de standaard verkrijgbare condooms. Het Safe XL Condoom is namelijk 2cm langer dan de meeste standaard uitvoeringen, hebben een anatomisch design en zijn speciaal ontworpen voor de groot geschapen man. De condooms zijn 21,5 cm lang en hebben een nominale breedte van 5.6 cm. Om de prijs zo laag mogelijk te houden leveren wij condooms in een stevige, anonieme, luchtkussen envelop.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review