Sensuals Bodyshave for Men

Bodyshave for Men uit de Sensuals lijn is een unieke 2 in 1 oplossing voor haar op ongewenste plekjes en alle zones, dus ook oksels, borst en rug. Enerzijds een voedende scheercreme, anderzijds een haargroei vertragend middel. Zorgt voor een uitermate zacht resultaat na het scheren.

Sensuals Bodyshave for Men

Op voorraad

Sensuals Bodyshave for Men specifications
Verzendwijze: Blanco doos

Bodyshave for Men uit de Sensuals lijn is een unieke 2 in 1 oplossing voor haar op ongewenste plekjes en alle zones, dus ook oksels, borst en rug. Enerzijds een voedende scheercreme, anderzijds een haargroei vertragend middel. Zorgt voor een uitermate zacht resultaat na het scheren plus de zekerheid dat die ontsierende haren er de volgende keer iets langer over zullen doen. Bij uitstek geschikt voor de gevoelige huid; de befaamde bultjes en rode vlekken blijven achterwege, zeker als het nà het scheren als aftershave creme wordt opgebracht. Inhoud per verpakking, welke er ook nog eens chique uitziet, is 60 ml. Bodyshave for Men is uitermate zuinig in gebruik en een Nederlands produkt.

LET OP: ABSOLUUT NIET TE VERGELIJKEN MET DE REGULIERE SCHEERPRODUKTEN VAN GILETTE / WILKINSON / ETOS / DA / TREKPLEISTER ETC.!

Schrijf uw eigen review