Seven ‘Til Midnight Mix It Up

Dit naadloos jurkje met geometrische uitsparingen vormt zich perfect om de prachtige rondingen van de vrouw en heeft daardoor een uiterst comfortabele pasvorm. De bandjes zijn in hoogte verstelbaar.

Op voorraad

€ 32,95
Seven ‘Til Midnight Mix It Up specifications
Kleur: Zwart
Maat: Q one-size (42-48)
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Seven 'Til Midnight

Seven ‘Til Midnight is een trendy en sexy kostuum- en lingerielijn uit Los Angeles, met passie voor trendy designs, vakmanschap, verrassende kleuren en oogstrelende prints, origineel, luxe stoffen en ondeugende details. Per seizoen worden meer dan 500 nieuwe modellen en accessoires gepresenteerd. Er is ook een sensationele Baby got Curves collectie voor de mooie vrouwelijke vrouw. STM verscheen in o.a. People Magazine, Life&Style, Instyle en Cosmo met fans als Katy Perry, Kim Kardashian en Denise Richards! Natuurlijk tegen de scherpe prijzen die je gewend bent van LiveBetter, vergelijk maar!

Maak je leven zo nu en dan eens lekker spannend en ondeugend door het roer eens helemaal om te gooien en je lekker te laten gaan: Mix up your life! Dit naadloos jurkje met geometrische uitsparingen vormt zich perfect om de prachtige rondingen van de vrouw en heeft daardoor een uiterst comfortabele pasvorm. De bandjes zijn in hoogte verstelbaar. Gemaakt van 90% Polyamide en 10% Elasthane. De maat is One Size Queen en natuurlijk uit voorraad leverbaar.

COMBINEER JE BESTELLING MET ANDERE PRODUKTEN EN BESPAAR OP DE VERZENDKOSTEN.

DE VERZENDKOSTEN VOOR DIT ARTIKEL ZIJN SLECHTS € 5,95!

Schrijf uw eigen review