Slagroompatronen en slagroomspuiten kopen bij Livebetter.

LiveBetter beschikt over een uitgebreid assortiment slagroompatronen en slagroomspuiten van de allerbeste kwaliteit. Bij LiveBetter kun je ook complete starterssets met een slagroomspuit en slagroompatronen kopen. Je bestelling wordt snel en anoniem thuis thuisbezorgd.

Welke soorten patronen zijn er te koop?

Om slagroom te maken heb je slagroompatronen en een slagroomspuit nodig. Bij LiveBetter kun je alleen top kwaliteit slagroompatronen bestellen. Alle patronen worden, met name op inhoud, streng getest en gecontroleerd voor een optimaal resultaat. Eén slagroompatroon is goed voor een halve liter slagroom. Slagroompatronen zijn er in de merken:

Van het merk Mosa kun je ook CO2 sodapatronen kopen. Met de CO2 sodapatronen van Mosa maak je in no time heerlijk fris spuitwater. De CO2 sodapatronen zijn universeel en passen op elke slagroomspuit uit het assortiment van Livebetter, zowel op de Mosa als de Kayser slagroomspuit.

Hoe gebruik ik de slagroomspuit met slagroompatronen?

Leg het patroon, de slagroomspuit en de slagroom klaar voor gebruik. Draai de kop van de fles en giet de slagroom in de fles, naar wens voorzien van suikerwater of zoetstof volgens de gebruiksaanwijzing van het product. Schroef de kop daarna weer goed en stevig vast op de fles. Plaats een slagroompatroon in de patroonhouder. Draai deze in één beweging krachtig op de schroefdraad op de kop van de fles totdat er een sissend geluid te horen is. Wacht totdat dit geluid is gestopt. Schud de fles daarna een paar keer stevig op en neer. Hou de fles dan op de kop en zorg dat de spuitmond dicht bij het te bespuiten object is. Druk de beugel met de wijsvinger licht in en breng de slagroom aan in de gewenste hoeveelheid en vorm. Gebruik geen suiker, maar vloeibare zoetstof of los suiker vooraf op, van suiker kan de fles verstopt raken. De slagroom is in de spuit maximaal 10 dagen houdbaar in de koelkast. Schud de spuit voor ieder gebruik een paar keer stevig op en neer. Schud echter niet te lang, dan verliest de slagroom namelijk zijn gladde structuur.

Hoe maak ik de slagroomspuit schoon en bewaar ik de slagroompatronen?

De slagroomspuiten worden geleverd met een uitgebreide handleiding. Maak de slagroomspuit wanneer deze leeg is of niet meer wordt gebruikt direct grondig schoon! Maak ook de toebehoren zoals de kunststof spuitmond van het apparaat goed schoon. Bewaar slagroompatronen koel (beneden 50 graden Celcius) en droog en niet in de volle zon. Slagroompatronen staan onder druk; niet doorboren, in vuur gooien of welke actie(s) dan ook die de patroon kunnen beschadigen. Pas op met het inhaleren van dampen, door verkeerd gebruik kan je gezondheid in gevaar komen. Hou de slagroompatronen buiten het bereik van kinderen en/of minderjarigen. Gooi slagroompatronen nooit vol weg.