Slagroom patronen en slagroomspuit kopen bij Livebetter.

Een feest is niet compleet zonder heerlijke romige slagroom of heerlijk fris spuitwater! LiveBetter beschikt over een uitgebreid assortiment slagroompatronen en spuitflessen van de allerbeste kwaliteit. Livebetter verkoopt ook starterssets. Dit alles wordt snel en anoniem bij je thuis bezorgd tegen scherpe prijzen. Bestellen gaat heel eenvoudig en anoniem via onze overzichtelijke website.

Slagroompatronen en slagroomspuit bestellen bij Livebetter.

Een feest is niet compleet zonder heerlijke romige slagroom of heerlijk fris spuitwater! LiveBetter beschikt over een uitgebreid assortiment patronen en spuitflessen van de allerbeste kwaliteit. Dit alles wordt snel en anoniem bij je thuis bezorgd tegen scherpe prijzen. Bestellen gaat heel eenvoudig en anoniem via onze overzichtelijke website.

Welke soorten patronen zijn er te koop?

Om slagroom te maken heb je slagroompatronen en een slagroomspuit nodig. LiveBetter verkoopt alleen top kwaliteit patronen. Alle slagroom patronen worden, met name op inhoud, streng getest en gecontroleerd voor een optimaal resultaat. Eén slagroompatroon is goed voor een halve liter slagroom. Patronen zijn er in de merken:

Mosa

Liss

Kidde

Van het merk Mosa zijn ook soda CO2 patronen verkrijgbaar. Met Soda CO2 patronen maak je in no time heerlijk fris spuitwater. De patronen zijn universeel en passen op elke slagroomspuit uit het assortiment van Livebetter, zowel op de Mosa als de Kayser slagroomspuit.

Hoe gebruik ik de slagroomspuit met patronen?

Leg het patroon, de slagroomspuit en de slagroom klaar voor gebruik. Draai de kop van de fles en giet de slagroom in de fles, naar wens voorzien van suikerwater of zoetstof volgens de gebruiksaanwijzing van het product. Schroef de kop daarna weer goed en stevig vast op de fles. Plaats een slagroompatroon in de patroonhouder. Draai deze in één beweging krachtig op de schroefdraad op de kop van de fles totdat er een sissend geluid te horen is. Wacht totdat dit geluid is gestopt. Schud de fles daarna een paar keer stevig op en neer. Hou de fles dan op de kop en zorg dat de spuitmond dicht bij het te bespuiten object is. Druk de beugel met de wijsvinger licht in en breng de slagroom aan in de gewenste hoeveelheid en vorm. Gebruik geen suiker, maar vloeibare zoetstof of los suiker vooraf op, van suiker kan de fles verstopt raken. De slagroom is in de spuit maximaal 10 dagen houdbaar in de koelkast. Schud de spuit voor ieder gebruik een paar keer stevig op en neer. Schud echter niet te lang, dan verliest de slagroom namelijk zijn gladde structuur.

Hoe maak ik de slagroomspuit schoon en bewaar ik de patronen?

De slagroomspuiten worden geleverd met een uitgebreide handleiding. Maak de slagroomspuit wanneer deze leeg is of niet meer wordt gebruikt direct grondig schoon! Maak ook de toebehoren zoals de kunststof spuitmond van het apparaat goed schoon.

Bewaar slagroompatronen koel (beneden 50 graden Celcius) en droog. Slagroompatronen staan onder druk; niet doorboren, in vuur gooien of welke actie(s) dan ook die de patroon kunnen beschadigen. Pas op met het inhaleren van dampen, door verkeerd gebruik kan je gezondheid in gevaar komen. Hou de slagroompatronen buiten het bereik van kinderen en/of minderjarigen. Gooi slagroompatronen nooit vol weg.