Slagroompatronen Liss 24 stuks

LISS Professional zijn universele slagroompatronen van EUROPESE TOPKWALITEIT. Geschikt voor de meeste merken slagroomspuiten / slagroombussen. Niet navulbaar, dus voor eenmalig gebruik. Deze patronen worden streng getest en gecontroleerd voor een optimaal resultaat. Een Liss Slagroompatroon is goed voor 0,5 liter slagroom en en EEN DOOS BEVAT 50 PATRONEN.

Slagroompatronen Liss 24 stuks

Op voorraad

Slagroompatronen Liss 24 stuks specifications
Merk: Liss

Slagroompatronen worden niet via rembours geleverd. Max 25 dozen per klant

Zoals je weet levert LiveBetter slagroompatronen van Mosa en (voor de liefhebbers) Kidde. Dat is op zich al opmerkelijk, want elders heb je helemaal niets te kiezen! Toch kan het altijd nog beter (één van onze levens-motto's) en daarom hebben we LISS Professional slagroompatronen aan ons assortiment toegevoegd.

LISS Professional zijn universele slagroompatronen van EUROPESE TOPKWALITEIT. Geschikt voor de meeste merken slagroomspuiten / slagroombussen. Niet navulbaar, dus voor eenmalig gebruik. Deze patronen worden streng getest en gecontroleerd voor een optimaal resultaat. Een Liss slagroompatroon is goed voor 0,5 liter slagroom en EEN DOOS BEVAT 24 PATRONEN

Waarschuwingen: Bewaar slagroompatronen koel (beneden 50 graden Celcius) en droog. Slagroompatronen staan onder druk; niet doorboren, in vuur gooien of welke actie(s) dan ook die de patroon kunnen beschadigen. Pas op met het inhaleren van dampen, door verkeerd gebruik kan je gezondheid in gevaar komen. Hou de slagroompatronen buiten het bereik van kinderen en/of minderjarigen. Gooi slagroompatronen nooit vol weg.

Live & Look Better Products en haar leverancier(s) zijn niet aansprakelijk voor verwondingen, sterfgevallen of welke andere vorm van letsel die door misbruik van deze producten kan worden veroorzaakt.

Schrijf uw eigen review