Slagroomspuit Mosa Hybride 0,25 liter

Deze Mosa slagroomspuit is makkelijk schoon te houden zonder alles eerst te moeten demonteren. Zowel voor thuis als professioneel gebruik een uitstekende keus. Wordt geleverd met een uitgebreide handleiding inclusief een aantal smakelijke tips. Maak er een feest van met deze Mosa Hybride slagroomspuit / slagroombus 0.25 liter!

Op voorraad

€ 49,95
Slagroomspuit Mosa Hybride 0,25 liter specifications
Merk: Mosa

VOOR HETZELFDE GELD HEB JE MOSA ..... !

Wat een prachtig produkt! Deze Mosa hybride slagroomspuit / slagroombus 0.25 liter. De bus is gemaakt van de beste kwaliteit Aluminium. De kop is van de hoogste kwaliteit RVS (RoestVastStaal). Zeer robuust uitgevoerd, daardoor bijna 1,5 keer zwaarder in gewicht dan de koppen van andere merken en dat zegt genoeg. Top technologie, oer-betrouwbaar, uiterst duurzaam en prachtig afgewerkt.

Makkelijk schoon te houden zonder alles eerst te moeten demonteren. Zowel voor thuis als professioneel gebruik een uitstekende keus. Wordt geleverd met een uitgebreide handleiding inclusief een aantal smakelijke tips. Maak er een feest van met deze Mosa Hybride slagroomspuit / slagroombus 0.25 liter!

Een aanschaf die borg staat voor vele jaren probleemloos slagroomplezier. Garantie, bij passend gebruik, is 24 maanden. Niet voor niets één van de meest gebruikte slagroomspuiten / slagroombussen in de professionele sector!

Schrijf uw eigen review