Slagroompatronen Liss 50 stuks

LISS Professional zijn universele slagroompatronen van EUROPESE TOPKWALITEIT. Geschikt voor de meeste merken slagroomspuiten / slagroombussen. Niet navulbaar, dus voor eenmalig gebruik. Deze patronen worden streng getest en gecontroleerd voor een optimaal resultaat. Een Liss Slagroompatroon is goed voor 0,5 liter slagroom en en EEN DOOS BEVAT 50 PATRONEN.

Slagroompatronen Liss 50 stuks

Op voorraad

Slagroompatronen Liss 50 stuks specifications
Merk: Liss

Slagroompatronen worden niet via rembours geleverd.

Zoals je weet levert LiveBetter slagroompatronen van Mosa en (voor de liefhebbers) Kidde. Dat is op zich al opmerkelijk, want elders heb je helemaal niets te kiezen! Toch kan het altijd nog beter (één van onze levens-motto's) en daarom hebben we LISS Professional slagroompatronen aan ons assortiment toegevoegd.

LISS Professional zijn universele slagroompatronen van EUROPESE TOPKWALITEIT. Geschikt voor de meeste merken slagroomspuiten / slagroombussen. Niet navulbaar, dus voor eenmalig gebruik. Deze patronen worden streng getest en gecontroleerd voor een optimaal resultaat. Een Liss slagroompatroon is goed voor 0,5 liter slagroom en EEN DOOS BEVAT 50 PATRONEN

Waarschuwingen: Bewaar slagroompatronen koel (beneden 50 graden Celcius) en droog. Slagroompatronen staan onder druk; niet doorboren, in vuur gooien of welke actie(s) dan ook die de patroon kunnen beschadigen. Pas op met het inhaleren van dampen, door verkeerd gebruik kan je gezondheid in gevaar komen. Hou de slagroompatronen buiten het bereik van kinderen en/of minderjarigen. Gooi slagroompatronen nooit vol weg.

Live & Look Better Products en haar leverancier(s) zijn niet aansprakelijk voor verwondingen, sterfgevallen of welke andere vorm van letsel die door misbruik van deze producten kan worden veroorzaakt.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor Slagroompatronen Liss 50 stuks

Let's fly away.....

Een heerlijke toevoeging op een feestje enne.... het staat nog kleurrijjk ook die ballonnen! Liss patronen zijn net even zachter dan de andere merken. Voeg daarbij de service van Livebetter en het kan niet meer mis gaan!

Review door Anja en Ben, geplaatst op 21-12-2016

Top!

Top service van livebetter!
En erg fijne patronen en niet duur.

Review door Steven H., geplaatst op 28-09-2016

Echt wel lekker!

@ Anita
nou... met slagroompatronen kun je meer doen dan slagroom maken... en ja dat is wel echt lekker - eventjes!

Review door Slagroomvriend, geplaatst op 16-05-2016

Lekkerrrrr

Wat voor beoordeling moet je geven over slagroompatronen? Je maakt er gewoon lekkere slagroom mee...). Maar de service en vriendelijkheid van LiveBetter zijn uitmuntend, iedereen is vriendelijk, tijd voor een praatje als je je bestelling ophaalt en het allerbelangrijkste, ze geven een eerlijk advies!

Review door Anita, geplaatst op 08-04-2016