Slagroompatronen Premya 50 stuks

Premya patronen zijn geschikt voor de meeste merken slagroomspuiten / slagroombussen. Niet navulbaar, dus voor eenmalig gebruik. Deze patronen worden streng getest en gecontroleerd voor een optimaal resultaat. Een Premya Slagroompatroon is goed voor 0,5 liter slagroom en en EEN DOOS BEVAT 50 PATRONEN.

Slagroompatronen Premya 50 stuks specifications
Merk: Premya

Slagroompatronen worden niet via rembours geleverd.

Zoals je weet levert LiveBetter slagroompatronen van Mosa, Liss en (voor de liefhebbers) Kidde. Dat is op zich al opmerkelijk, want elders heb je helemaal niets te kiezen! Toch kan het altijd nog beter (één van onze levens-motto's) en daarom hebben we Premya slagroompatronen aan ons assortiment toegevoegd.

Een Premya slagroompatroon is goed voor 0,5 liter slagroom en EEN DOOS BEVAT 50 PATRONEN

Waarschuwingen: Bewaar slagroompatronen koel (beneden 50 graden Celcius) en droog. Slagroompatronen staan onder druk; niet doorboren, in vuur gooien of welke actie(s) dan ook die de patroon kunnen beschadigen. Pas op met het inhaleren van dampen, door verkeerd gebruik kan je gezondheid in gevaar komen. Hou de slagroompatronen buiten het bereik van kinderen en/of minderjarigen. Gooi slagroompatronen nooit vol weg.

Live & Look Better Products en haar leverancier(s) zijn niet aansprakelijk voor verwondingen, sterfgevallen of welke andere vorm van letsel die door misbruik van deze producten kan worden veroorzaakt.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor Slagroompatronen Premya 50 stuks

Lekker

Heerlijke slagroom van gemaakt, na kayser of kidde wel mijn favoriet!

Review door Rob, geplaatst op 14-05-2018

Goede service

Bestellingen zijn altijd perfect verzorgd, goede update per email en snel bezorgd. Denken ook met je mee, ik had 2 bestellingen geplaatst omdat ik iets vergeten was, krijg ik netjes de verzendkosten retour. Dat maakt de shop beter dan de vele andere

Review door Marlon Dijkgraaf, geplaatst op 19-04-2018