Slagroomspuit Kayser SYMphonie 0,5 liter

266538404-kayser-05-symphonie.jpg

Slagroomspuit Kayser SYMphonie 0,5 liter

64.95

Maak dus het feest compleet met deze originele Kayser SYMphonie slagroomspuit / slagroombus 0,5 liter. Een originele Kayser slagroomspuit heeft een prima prijs/kwaliteits verhouding tegen een aantrekkelijke prijs.

Availability: Uitverkocht Artikelnummer: SRSKS05 Categorie:

Beschrijving

Slagroomspuit van het merk Kayser, geheel in edelstaal uitgevoerd en van een huis-, tuin- en keukenkwaliteit. Deze slagroomspuit kan met gemak meerdere patronen achter elkaar verwerken. Het handvat is stevig bevestigd aan de kop, wat betekent dat er geen demontage nodig is om alles schoon te kunnen maken. De fijn doserende kopklep is gemaakt van geanodiseerd aluminium en kan worden verwijderd alvorens schoon te maken. Inhoud 0,5 liter. Dat maakt de Kayser tot een goede keuze voor doorsnee huis-, tuin- en keukengebruik.

Maak dus het feest compleet met deze originele Kayser SYMphonie creamer slagroomspuit / slagroombus 0,5 liter. Een originele Kayser slagroomspuit heeft een prima prijs/kwaliteits verhouding tegen een aantrekkelijke prijs. Garantie, uitsluitend bij passend gebruik, is 12 maanden.

close

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Extra informatie

Gewicht 770 g
Aantal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Slagroomspuit Kayser SYMphonie 0,5 liter” te beoordelen