Slagroomspuit RVS 1.0 liter

266537924-slagroomspuit-mosa-1-liter.jpg

Slagroomspuit RVS 1.0 liter

67.95

Zowel voor thuis als professioneel gebruik is deze Mosa RVS slagroomspuit / slagroombus van 1,0 liter een uitstekende keus.

Availability: Uitverkocht Artikelnummer: SRSM10 Categorie: Merk:

Beschrijving

VOOR HETZELFDE GELD HEB JE EEN MOSA ….. !

Wat een prachtig product! In tegenstelling tot andere merken is alles, maar dan ook echt alles, dus inclusief patroonhouder en spuitmond, van de hoogste kwaliteit RVS (RoestVastStaal). Zeer robuust uitgevoerd, daardoor bijna 1,5 keer zwaarder in gewicht dan andere merken en dat zegt genoeg. Top technologie, oer-betrouwbaar, uiterst duurzaam en prachtig afgewerkt.

Makkelijk schoon te houden zonder alles eerst te moeten demonteren. Zowel voor thuis als professioneel gebruik een uitstekende keus. Wordt geleverd met een uitgebreide handleiding inclusief een aantal smakelijke tips. Maak er een feest van met deze Mosa RVS slagroomspuit / slagroombus 1.0 liter!

Een aanschaf die borg staat voor vele jaren probleemloos slagroomplezier. Garantie, bij passend gebruik, is 24 maanden. Niet voor niets één van de meest gebruikte slagroomspuiten / slagroombussen in de professionele sector!

Altijd op de hoogte! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Extra informatie

Gewicht 1400 g
Aantal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Slagroomspuit RVS 1.0 liter” te beoordelen