Nagelsticker Smile Line Blauw

Deze Blauwe Smile Line stickers zijn de trend van deze zomer. Met deze stickers ontwerp je een zeer gepolijst spiegelachtig effect op je vinger nagels.

Op voorraad

€ 4,55
Nagelsticker Smile Line Blauw specifications
Kleur: Blauw
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop

Deze Blauwe Smile Line stickers zijn de trend van deze zomer. Met deze stickers ontwerp je een zeer gepolijst spiegelachtig effect op je vinger nagels.

De Smile stickers zijn gemaakt van een extreem dun zelfklevende folie. De stickers zijn te gebruiken op alle soorten nagels. Met deze stijlvolle stickers maak je van je handen een eye-catcher en zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Per vel heb je 5 verschillende maten en iedere maat heeft 20 stickers, totaal heb je dus 100 stickers per vel.

Werkwijze: Haal met een scherp voorwerp een Smile Line sticker los van het vel en plaats deze op de nagel. Druk de sticker zorgvuldig vanuit het midden naar de buitenkant. Werk deze af met Topcoat of Topgel.

Je kan de stickers plaatsen op de smile line of net er boven. Ook erg leuk om langs de nagelriem te plaatsen. Of plak een paar kleuren boven elkaar of…… er zijn zoveel mogelijkheden, laat je fantasie maar werken.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK, M.U.V. CONDOOMS.

Sommige voorbeelden zijn gemaakt met verschillende stickers, wij hebben ze (nog) niet allemaal in onze collectie, maar het helpt je op weg om je eigen Picasso te worden.

Schrijf uw eigen review