SOOOW Glide Sensation 300 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp!)

LiveBetter presenteert met trots een nieuw product: SOOOW Glide Sensation! SOOOW Glide Sensation is een massagemiddel op siliconenbasis met een speciale formule. SOOOW Glide Sensation is bij uitstek geschikt als hulpmiddel bij een sensuele massage.

SOOOW Glide Sensation 300 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp!)

Op voorraad

SOOOW Glide Sensation 300 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp!) specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW
Product basis: Siliconenbasis

Door de langdurige en zijdezachte massage-eigenschappen van SOOOW Glide Sensation kun je zorgeloos en eindeloos genieten. Het is een geurloos massagemiddel, waarmee je elkaar langdurig kunt verwennen. En door de rijke, speciale formule is SOOOW Glide Sensation echt superzuinig in gebruik!

SOOOW Glide Sensation kan royaal op elk gedeelte van het lichaam worden aangebracht. Het plakt niet, droogt niet uit en is eenvoudig te verwijderen met water en zeep. Natuurlijk is SOOOW Glide Sensation volkomen veilig in combinatie met alle soorten condooms. SOOOW Glide Sensation is uitsluitend voor uitwendig gebruik.

SOOOW Glide Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

Bij alle verpakkingen van SOOOW Glide Sensation ontvang je een handige en superzuinige doseerpomp, helemaal gratis!

Schrijf uw eigen review