SOOOW Glide Sensation 500 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp)

SOOOW Glide Sensation is een (h)eerlijke massageolie op siliconenbasis met een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

SOOOW Glide Sensation 500 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp)

Op voorraad

SOOOW Glide Sensation 500 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp) specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW
Product basis: Siliconenbasis

SOOOW Glide Sensation is een geurloze massage olie op siliconenbasis. Door de langdurige en zijdezachte massage-eigenschappen van SOOOW Glide Sensation is het zorgeloos en eindeloos genieten. De rijke speciale formule maakt SOOOW Glide Sensation zuinig in gebruik.

SOOOW Glide Sensation kan royaal op elk gedeelte van het lichaam worden aangebracht. Deze massageolie plakt niet, droogt niet uit en is eenvoudig te verwijderen met water en zeep. SOOOW Glide Sensation is volkomen veilig in combinatie met alle soorten condooms. SOOOW Glide Sensation is uitsluitend voor uitwendig gebruik.

SOOOW Glide Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

SOOOW Glide Sensation is gemakkelijk te doseren met de standaard dop. Voor extra doseergemak wordt een superzuinige doseerpomp meegeleverd, helemaal gratis.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor SOOOW Glide Sensation 500 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp)

Aanwinst!

Dit is echt een aanwinst in het SOOOW assortiment! Heerlijk "romige" olie die heel lang soepel blijft en niet zwaar en plakkerig aanvoelt op de huid. Een genot om mee te masseren!

Review door Jessica, geplaatst op 22-02-2018