SOOOW Lube Sensation 150 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp)

SOOOW Lube Sensation is een premium CE-gekeurd glijmiddel en massageolie op siliconenbasis. Het bevat geen bindmiddel en voorkomt daardoor irritaties in de intieme zones.

SOOOW Lube Sensation 150 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp)

Op voorraad

SOOOW Lube Sensation 150 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp) specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW
Product basis: Siliconenbasis

SOOOW Lube Sensation is een hypoallergeen glijmiddel en massageolie op siliconenbasis. Velen, en met name vrouwen, zijn echter gevoelig voor glijmiddelen op siliconenbasis. De irritaties die optreden zijn vaak te wijten aan de bindmiddelen die in siliconenproducten worden gebruikt. SOOOW Lube Sensation geeft géén irritaties in de intieme zones, omdat er geen bindmiddel in het product is verwerkt.

SOOOW Lube Sensation heeft langdurige en zijdezachte glij-eigenschappen. Daardoor kan zorgeloos en eindeloos van alle soorten seks worden genoten, zowel vaginaal als anaal en zonder angst voor uitdroging. SOOOW Lube Sensation is bovendien een heerlijke massage olie voor een sensuele massage van alle delen van het lichaam.

Door de rijke, speciale formule is SOOOW Lube Sensation zuinig in gebruik. SOOOW Lube Sensation is neutraal van geur en volkomen veilig te gebruiken in combinatie met alle soorten condooms. SOOOW Lube Sensation vlekt niet en is eenvoudig te verwijderen met water en zeep.

SOOOW Lube Sensation is uitvoerig getest en draagt het CE-keurmerk. Daarmee is het een officieel medisch hulpmiddel wat voldoet aan Europese regelgeving. SOOOW Lube Sensation kan dus zonder problemen inwendig en uitwendig worden gebruikt.

SOOOW Lube Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

SOOOW Lube Sensation is gemakkelijk te doseren met de standaard dop. Voor extra doseergemak wordt een superzuinige doseerpomp meegeleverd, helemaal gratis.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor SOOOW Lube Sensation 150 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp)

KLOPT HELEMAAL

De beoordelingen kloppen. Een service met een hoofdletter S. Wij mochten een fles testen vanwege een allergische reactie van andere olie. Ik kreeg als antwoord probeer maar want ik weet zeker dat je terug komt. En ze heeft gelijk, we komen terug, want een super olie. Geen enkele reactie meer. Mijn vrouw trekt nu makkelijk latex kleding aan en ze gebruikt het ook op jullie advies als scheerolie. En als glijmiddel, kortom een wondermiddel! Twijfel niet langer, dit is echt goed

Review door Charles, geplaatst op 11-01-2019

SERVICE

Wat een geweldige service heeft livebeter. Bellen ze op om te vragen of het klopt dat we 2x besteld hebben. Wij dachten dat door een storing bij ideal de bestelling niet gelukt was. En toen wij vertelden dat ik zoveel schimmelinfecties kreeg van de massageolie kregen wij ook nog een flesje SOOOW. Geweldig, geen infecties meer en geld van de tweede bestelling stond volgende dag op onze rekening. Jullie raken ons nooit meer kwijt als klant. Tot snel

Review door Carla, geplaatst op 07-03-2017

lekker zacht

Zoals beloofd onze eerlijk mening: de olie voelt heerlijk zacht aan, smeert goed en is inderdaad heel erg zuinig in gebruik. We zijn erg blij dat hier geen pompje opzit, dat is zo onhandig met vette handen. Tekst is moeilijk leesbaar, maar het gaat ook om de inhoud. Maar voor ons doorslaggevend: geen vaginale klachten na gebruik! Cijfer 9,5

Review door Carolien, geplaatst op 21-07-2016