SOOOW Lube Sensation 150 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp!)

SOOOW Lube Sensation is een premium glij- en massagemiddel op siliconenbasis met een speciale formule. SOOOW Lube Sensation bevat geen bindmiddel en is daardoor dé oplossing voor de vele mensen die hier gevoelig voor zijn. SOOOW Lube Sensation is door de rijke, speciale formule echt superzuinig in gebruik!

SOOOW Lube Sensation 150 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp!)

Op voorraad

SOOOW Lube Sensation 150 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp!) specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW
Product basis: Siliconenbasis

Veel mensen zijn gevoelig voor glijmiddelen op siliconenbasis. De irritaties die optreden zijn vaak te wijten aan de bindmiddelen die in siliconenproducten worden gebruikt. SOOOW Lube Sensation is hypoallergeen en geeft géén irritaties in de intieme zones, omdat er geen bindmiddel in het product is verwerkt.

Door de langdurige en zijdezachte glij-eigenschappen van SOOOW Lube Sensation kun je zorgeloos en eindeloos genieten van alles soorten seks, zowel vaginaal als anaal, zonder angst voor uitdroging. Daarnaast is SOOOW Lube Sensation ook een heerlijke massagelotion, waarmee je elkaar langdurig kunt verwennen.

Door de rijke, speciale formule is SOOOW Lube Sensation superzuinig in gebruik. SOOOW Lube Sensation is neutraal van geur en smaak en volkomen veilig te gebruiken in combinatie met alle soorten condooms. SOOOW Lube Sensation vlekt niet en is eenvoudig te verwijderen met water en zeep.

SOOOW Lube Sensation is uitvoerig getest en draagt het CE-keurmerk. Daarmee is het een officieel medisch hulpmiddel wat voldoet aan de Europese regelgeving. SOOOW Lube Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

Bij alle verpakkingen van SOOOW Lube Sensation ontvang je een handige en superzuinige doseerpomp, helemaal gratis!

Schrijf uw eigen review

Reviews voor SOOOW Lube Sensation 150 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp!)

KLOPT HELEMAAL

De beoordelingen kloppen. Een service met een hoofdletter S. Wij mochten een fles testen vanwege een allergische reactie van andere olie. Ik kreeg als antwoord probeer maar want ik weet zeker dat je terug komt. En ze heeft gelijk, we komen terug, want een super olie. Geen enkele reactie meer. Mijn vrouw trekt nu makkelijk latex kleding aan en ze gebruikt het ook op jullie advies als scheerolie. En als glijmiddel, kortom een wondermiddel! Twijfel niet langer, dit is echt goed

Review door Charles, geplaatst op 11-01-2019

SERVICE

Wat een geweldige service heeft livebeter. Bellen ze op om te vragen of het klopt dat we 2x besteld hebben. Wij dachten dat door een storing bij ideal de bestelling niet gelukt was. En toen wij vertelden dat ik zoveel schimmelinfecties kreeg van de massageolie kregen wij ook nog een flesje SOOOW. Geweldig, geen infecties meer en geld van de tweede bestelling stond volgende dag op onze rekening. Jullie raken ons nooit meer kwijt als klant. Tot snel

Review door Carla, geplaatst op 07-03-2017

lekker zacht

Zoals beloofd onze eerlijk mening: de olie voelt heerlijk zacht aan, smeert goed en is inderdaad heel erg zuinig in gebruik. We zijn erg blij dat hier geen pompje opzit, dat is zo onhandig met vette handen. Tekst is moeilijk leesbaar, maar het gaat ook om de inhoud. Maar voor ons doorslaggevend: geen vaginale klachten na gebruik! Cijfer 9,5

Review door Carolien, geplaatst op 21-07-2016