SOOOW Lube Sensation 300 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp)

SOOOW Lube Sensation is een premium CE-gekeurd glijmiddel en massageolie op siliconenbasis. Het bevat geen bindmiddel en voorkomt daardoor irritaties in de intieme zones.

SOOOW Lube Sensation 300 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp)

Op voorraad

SOOOW Lube Sensation 300 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp) specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW
Product basis: Siliconenbasis

SOOOW Lube Sensation is een hypoallergeen glijmiddel en massage olie op siliconenbasis. Velen, en met name vrouwen, zijn echter gevoelig voor glijmiddelen op siliconenbasis. De irritaties die optreden zijn vaak te wijten aan de bindmiddelen die in siliconenproducten worden gebruikt. SOOOW Lube Sensation geeft géén irritaties in de intieme zones, omdat er geen bindmiddel in het product is verwerkt.

SOOOW Lube Sensation heeft langdurige en zijdezachte glij-eigenschappen. Daardoor kan zorgeloos en eindeloos van alle soorten seks worden genoten, zowel vaginaal als anaal en zonder angst voor uitdroging. SOOOW Lube Sensation is bovendien een heerlijke massageolie voor een sensuele massage van alle delen van het lichaam.

Door de rijke, speciale formule is SOOOW Lube Sensation zuinig in gebruik. SOOOW Lube Sensation is neutraal van geur en volkomen veilig te gebruiken in combinatie met alle soorten condooms. SOOOW Lube Sensation vlekt niet en is eenvoudig te verwijderen met water en zeep.

SOOOW Lube Sensation is uitvoerig getest en draagt het CE-keurmerk. Daarmee is het een officieel medisch hulpmiddel wat voldoet aan Europese regelgeving. SOOOW Lube Sensation kan dus zonder problemen inwendig en uitwendig worden gebruikt.

SOOOW Lube Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

SOOOW Lube Sensation is gemakkelijk te doseren met de standaard dop. Voor extra doseergemak wordt een superzuinige doseerpomp meegeleverd, helemaal gratis.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor SOOOW Lube Sensation 300 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp)

Lekker spul!!!

Sooow is lekker spul om te masseren en als glijmiddel doet die het ook goed maar niet helemaal te vergelijken met glijmiddel op siliconebasis qua glijbaarheid hahah gewoon een prima vervangenr

Reactie LiveBetter: SOOOW is op basis van siliconenolie en CE gekeurd en zonder bindmiddel.

Review door Wolf, geplaatst op 16-05-2017

al jaren

komen we onze bestellingen ophalen in Hoofddorp omdat we er op vrijdag bijna langsrijden. De bestellingen staan altijd klaar en de Service in met een hoofdletter S. Voor een vriendin kregen wij een flesje Lube Sensation mee omdat ze niet tegen de X-man kon. En jullie hadden gelijk, geen vaginale infecties meer, maar ook wij zijn overstag, het is heerlijk zacht in gebruik en de doorzichtige flessen zijn top, je weet altijd hoeveel je nog hebt. Bedankt voor jullie service en wij (ook namens Chantal en Robbert) wensen jullie heel veel geluk voor 2017 en hopen dat we nog lang bij jullie langs kunnen komen. XXXX van ons

Review door Ida & Johan, geplaatst op 30-12-2016

SOOOW lekker spul

Heerlijk spul! Masseert goed en glijdt lekker. Kan het iedereen aanraden!

Review door Ricardo, geplaatst op 06-07-2016

SUPERRRR

(Review like en win actie facebook)
Ik zou nog even laten weten hoe we t vonden..
SUPERRRRRR. Echt t droogt niet uit en het voelt lekker zacht..
1 min puntje.. Denk dat het in een pompje ofzo moet worden verkocht..t is vrij dun en dan is dit flesje niet ideaal.
Maar verder topspul goedkoop en zeker aan te raden..

Review door Patty , geplaatst op 15-06-2016