SOOOW Lube Sensation 500 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp)

SOOOW Lube Sensation is een premium CE-gekeurd glijmiddel en massageolie op siliconenbasis. Het bevat geen bindmiddel en voorkomt daardoor irritaties in de intieme zones.

SOOOW Lube Sensation 500 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp)

Op voorraad

SOOOW Lube Sensation 500 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp) specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW
Product basis: Siliconenbasis

SOOOW Lube Sensation is een hypoallergeen glijmiddel en massage olie op siliconenbasis. Velen, en met name vrouwen, zijn echter gevoelig voor glijmiddelen op siliconenbasis. De irritaties die optreden zijn vaak te wijten aan de bindmiddelen die in siliconenproducten worden gebruikt. SOOOW Lube Sensation geeft géén irritaties in de intieme zones, omdat er geen bindmiddel in het product is verwerkt.

SOOOW Lube Sensation heeft langdurige en zijdezachte glij-eigenschappen. Daardoor kan zorgeloos en eindeloos van alle soorten seks worden genoten, zowel vaginaal als anaal en zonder angst voor uitdroging. SOOOW Lube Sensation is bovendien een heerlijke massageolie voor een sensuele massage van alle delen van het lichaam.

Door de rijke, speciale formule is SOOOW Lube Sensation zuinig in gebruik. SOOOW Lube Sensation is neutraal van geur en volkomen veilig te gebruiken in combinatie met alle soorten condooms. SOOOW Lube Sensation vlekt niet en is eenvoudig te verwijderen met water en zeep.

SOOOW Lube Sensation is uitvoerig getest en draagt het CE-keurmerk. Daarmee is het een officieel medisch hulpmiddel wat voldoet aan Europese regelgeving. SOOOW Lube Sensation kan dus zonder problemen inwendig en uitwendig worden gebruikt.

SOOOW Lube Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

SOOOW Lube Sensation is gemakkelijk te doseren met de standaard dop. Voor extra doseergemak wordt een superzuinige doseerpomp meegeleverd, helemaal gratis.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor SOOOW Lube Sensation 500 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp)

Super en perfect

We kregen eerst twee proefmonster en waren direct heel blij. Geen last en goed afwasbaar.
Een super produkt en het glijd perfect.
Direct daarna een fles van 500 ml gekocht.
Nu nog steeds heel blij

Review door Benz, geplaatst op 04-02-2019

Het is sooow lekker

Heerlijk product we gaan voor de tweede fles,zeker een aanrader om keer te proberen.

Review door Albert en Sandra, geplaatst op 15-11-2017

Heerlijk zacht

Op een feestje werden wij gemasseerd met de olie. Sooow, dat is lekker zacht en je blijft masseren, droogt niet uit.

Review door Robert, geplaatst op 18-08-2016

Tevreden klant

Wij gebruiken al een tijdje produkten op waterbasis omdat mijn vrouw niet meer tegen de xmen kon. Zij kreeg hier veel uitslag van. Wij gebruiken nu een paar weken de Soow lube en zijn super tevreden. Veel fijner dan de waterbasisprodukten en totaal geen uitslag. Superdank voor de tip en jullie proeflesje. We blijven dit bestellen.

Review door Chris&Jo, geplaatst op 14-07-2016

Heerlijk product

Wij hebben een fles Lube Sensation gekregen om te testen: Heerlijk product, niet plakkerig en voelt heel licht aan. Absoluut geen irritaties. Makkelijk afwasbaar en blijft langdurig op de huid aanwezig voor een super fijne massage!

Review door Jess en Ron, geplaatst op 14-06-2016