SOOOW Lube Sensation 500 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp!)

SOOOW Lube Sensation is een premium glij- en massagemiddel op siliconenbasis met een speciale formule. SOOOW Lube Sensation bevat geen bindmiddel en is daardoor dé oplossing voor de vele mensen die hier gevoelig voor zijn. SOOOW Lube Sensation is door de rijke, speciale formule echt superzuinig in gebruik!

SOOOW Lube Sensation 500 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp!)

Op voorraad

SOOOW Lube Sensation 500 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp!) specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW
Product basis: Siliconenbasis

Veel mensen zijn gevoelig voor glijmiddelen op siliconenbasis. De irritaties die optreden zijn vaak te wijten aan de bindmiddelen die in siliconenproducten worden gebruikt. SOOOW Lube Sensation is hypoallergeen en geeft géén irritaties in de intieme zones, omdat er geen bindmiddel in het product is verwerkt.

Door de langdurige en zijdezachte glij-eigenschappen van SOOOW Lube Sensation kun je zorgeloos en eindeloos genieten van alles soorten seks, zowel vaginaal als anaal, zonder angst voor uitdroging. Daarnaast is SOOOW Lube Sensation ook een heerlijke massagelotion, waarmee je elkaar langdurig kunt verwennen.

Door de rijke, speciale formule is SOOOW Lube Sensation superzuinig in gebruik. SOOOW Lube Sensation is neutraal van geur en smaak en volkomen veilig te gebruiken in combinatie met alle soorten condooms. SOOOW Lube Sensation vlekt niet en is eenvoudig te verwijderen met water en zeep.

SOOOW Lube Sensation is uitvoerig getest en draagt het CE-keurmerk. Daarmee is het een officieel medisch hulpmiddel wat voldoet aan de Europese regelgeving. SOOOW Lube Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

Bij alle verpakkingen van SOOOW Lube Sensation ontvang je een handige en superzuinige doseerpomp, helemaal gratis!

Schrijf uw eigen review

Reviews voor SOOOW Lube Sensation 500 ml. (inclusief GRATIS doseerpomp!)

Super en perfect

We kregen eerst twee proefmonster en waren direct heel blij. Geen last en goed afwasbaar.
Een super produkt en het glijd perfect.
Direct daarna een fles van 500 ml gekocht.
Nu nog steeds heel blij

Review door Benz, geplaatst op 04-02-2019

Het is sooow lekker

Heerlijk product we gaan voor de tweede fles,zeker een aanrader om keer te proberen.

Review door Albert en Sandra, geplaatst op 15-11-2017

Heerlijk zacht

Op een feestje werden wij gemasseerd met de olie. Sooow, dat is lekker zacht en je blijft masseren, droogt niet uit.

Review door Robert, geplaatst op 18-08-2016

Tevreden klant

Wij gebruiken al een tijdje produkten op waterbasis omdat mijn vrouw niet meer tegen de xmen kon. Zij kreeg hier veel uitslag van. Wij gebruiken nu een paar weken de Soow lube en zijn super tevreden. Veel fijner dan de waterbasisprodukten en totaal geen uitslag. Superdank voor de tip en jullie proeflesje. We blijven dit bestellen.

Review door Chris&Jo, geplaatst op 14-07-2016

Heerlijk product

Wij hebben een fles Lube Sensation gekregen om te testen: Heerlijk product, niet plakkerig en voelt heel licht aan. Absoluut geen irritaties. Makkelijk afwasbaar en blijft langdurig op de huid aanwezig voor een super fijne massage!

Review door Jess en Ron, geplaatst op 14-06-2016