SOOOW Massage Sensation Kokos 150 ml.

SOOOW Massage Sensation Kokos is een premium massageolie op soja-olie-basis en zorgt voor een heerlijke frisse kokos geur- en massagesensatie.

Op voorraad

€ 9,00
SOOOW Massage Sensation Kokos 150 ml. specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW
Product basis: Oliebasis

SOOOW Massage Sensation is een exclusief ontwikkelde massage olie en bijzonder geschikt als hulpmiddel bij een sensuele massage. Door de langdurige en zijdezachte massage-eigenschappen garandeert SOOOW Massage Sensation een zorgeloze massage met als bonus een heerlijk geurende huid.

SOOOW Massage Sensation kan royaal op elk gedeelte van het lichaam worden aangebracht. De soja-olie-basis maakt SOOOW Massage Sensation 'kissable'. Eventuele strelende bewegingen met de lippen of tong zorgen voor een opwindende extra dimensie. De heerlijke frisse geur van SOOOW Massage Sensation Kokos maakt het feestje compleet.

SOOOW Massage Sensation is door de rijke, speciale formule superzuinig in gebruik. SOOOW Massage Sensation plakt niet, droogt niet uit en is eenvoudig te verwijderen met water en zeep. SOOOW Massage Sensation is uitsluitend voor uitwendig gebruik.

SOOOW Massage Sensation Kokos zorgt voor een heerlijke frisse kokos geur- en massagesensatie.

SOOOW Massage Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor SOOOW Massage Sensation Kokos 150 ml.

lekker

Heerlijk, deze olie is erg zacht, droogt niet op en voelt daarna aan als een bodylotion. Plakt niet en is niet vet en ruikt precies goed, niet te sterk

Review door Mootje, geplaatst op 24-10-2016