SOOOW Massage Sensation Oriental 150 ml.

LiveBetter presenteert met trots een nieuw en uniek product: SOOOW Massage Sensation Kissable! SOOOW Massage Sensation Kissable is een premium massage-olie op soja-olie-basis met een speciale formule. SOOOW Massage Sensation Kissable is verkrijgbaar in drie subtiele geuren voor een zijdezachte en heerlijk geurende huid!

Op voorraad

€ 9,00
SOOOW Massage Sensation Oriental 150 ml. specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW
Product basis: Oliebasis

SOOOW Massage Sensation Kissable is bij uitstek geschikt als hulpmiddel bij een sensuele massage. Door de langdurige en zijdezachte massage-eigenschappen garandeert SOOOW Massage Sensation Kissable een zorgeloze en lange massage.

SOOOW Massage Sensation Kissable kan royaal op elk gedeelte van het lichaam worden aangebracht, waarbij tijdens de massage door strelende bewegingen met de lippen een opwindende extra dimensie wordt toegevoegd. De heerlijke geuren van SOOOW Massage Sensation Kissable maken het feestje compleet!

SOOOW Massage Sensation Kissable is door de rijke, speciale formule superzuinig in gebruik. SOOOW Lube Sensation Kissable plakt niet, droogt niet uit en is eenvoudig te verwijderen met water en zeep. SOOOW Massage Sensation Kissable is uitsluitend voor uitwendig gebruik.

SOOOW Massage Sensation Kissable is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor SOOOW Massage Sensation Oriental 150 ml.

Sooooo lekker

Dit is toch wel onze favoriete olie geworden. We zetten de fles even in warm water en dan...... Zelfs mijn man wil nu olie met een geurtje en het smaakt ook nog lekker. Nee, we eten het niet, maar soms verdwijnt er wel eens iets in mijn mond tijdens het masseren, oeps........ (18+ only)

Review door Saskia, geplaatst op 03-11-2017

SoooW lekker!

Heb 2 flesjes gewonnen :-) Is echt kissable en een aanwinst in jullie collectie! Top!

Review door Nan, geplaatst op 20-09-2016