SOOOW Massage Sensation Trio 3 x 150 ml.

LiveBetter presenteert met trots een nieuw en uniek product: SOOOW Massage Sensation Kissable! SOOOW Massage Sensation Kissable is een premium massage-olie op soja-olie-basis met een speciale formule. SOOOW Massage Sensation Kissable is verkrijgbaar in drie subtiele geuren voor een zijdezachte en heerlijk geurende huid!

Op voorraad

€ 27,00

€ 24,00

SOOOW Massage Sensation Trio 3 x 150 ml. specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW
Product basis: Oliebasis

SOOOW Massage Sensation is bij uitstek geschikt als hulpmiddel bij een sensuele massage. Door de langdurige en zijdezachte massage-eigenschappen garandeert SOOOW Massage Sensation een zorgeloze en lange massage.

SOOOW Massage Sensation Kissable kan royaal op elk gedeelte van het lichaam worden aangebracht, waarbij tijdens de massage door strelende bewegingen met de lippen een opwindende extra dimensie wordt toegevoegd. De heerlijke geuren van SOOOW Massage Sensation Kissable maken het feestje compleet!

SOOOW Massage Sensation Kissable is door de rijke, speciale formule superzuinig in gebruik. SOOOW Lube Sensation Kissable plakt niet, droogt niet uit en is eenvoudig te verwijderen met water en zeep. SOOOW Massage Sensation Kissable is uitsluitend voor uitwendig gebruik.

SOOOW Massage Sensation Kissable is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

SOOOW Massage Sensation Trio 3 x 150 ml. bestaat uit Kokos, Vanille en Oriental.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor SOOOW Massage Sensation Trio 3 x 150 ml.

Fijne geur en soepele olie

Deze heerlijk geurende massageolie blijft lekker lang soepel en is ook heerlijk voor de droge huid. Ik meng het altijd met een beetje gewone SOOOW Lube of Glide Sensation om de perfecte balans te krijgen tussen geur en massageolie.

Review door Jessica, geplaatst op 22-02-2018