SOOOW Melt Sensation Kokos

SOOOW Melt Sensation Kokos is een heerlijke frisse kokos geurmelt-sensatie.

SOOOW Melt Sensation Kokos

Op voorraad

SOOOW Melt Sensation Kokos specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW

SOOOW Melt Sensation zijn geurmelts gemaakt van sojawas en zachte parfum uit natuurlijke etherische oliën. In tegenstelling tot andere melts / kaarsen op de markt bevatten SOOOW Melts geen paraffine. Hierdoor heb je tot 90% minder roetvorming en zijn ze dus schoner en milieuvriendelijker. Bovendien worden voor de SOOOW Melts onverdunde oliën gebruikt, waardoor de geur veel langer blijft hangen.

SOOOW Melts gaan in een brander en zorgen voor een intense en langdurige geurbeleving. Houd wel rekening met de ruimte waarin je ze brandt en daarmee de sterkte van de geur. In grotere ruimten kan je 2 of 3 SOOOW Melts gebruiken. In een kleinere ruimte volstaat 1 SOOOW Melt. Ze gaan ongeveer 6 tot 8 uur mee en zijn meerdere keren te gebruiken, tot ze 'op' zijn. Blaas na gebruik het waxinelichtje uit en steek aan, zodra je weer toe bent aan die verslavend lekkere geur.

De oliën in de SOOOW Melts zullen uiteindelijk verdampen, de sojawas zelf niet. Verwijderen van de overgebleven sojawas kan met wat keukenpapier. Dat gaat gemakkelijk zolang de sojawas nog wat vloeibaar is. Door het ontbreken van paraffine worden SOOOW Melts vrijwel altijd goed verdragen door mensen met allergieën en / of astma.

SOOOW Melt Sensation Kokos is een heerlijke frisse kokos geursensatie.

SOOOW Melt Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor SOOOW Melt Sensation Kokos

Heerlijke geur

Kokos blijft onze favoriet, maar ook de 2 andere geuren zijn heerlijk. Na een poosje blazen wij het lichtje uit, want de heerlijke geur verspreid zich al snel en zo doe je lekker lang met een melt!

Review door Jess en Ron, geplaatst op 22-02-2018