SOOOW Melt Sensation Oriental (zakje 6 stuks)

LiveBetter presenteert met trots een nieuw en uniek product: SOOOW Melt Sensation. SOOOW Melt Sensation is een intense en langdurige geur-beleving!

SOOOW Melt Sensation Oriental (zakje 6 stuks)

Op voorraad

SOOOW Melt Sensation Oriental (zakje 6 stuks) specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW

SOOOW Melt Sensation is een geurmelt gemaakt uit sojawas en zachte parfum uit natuurlijke etherische oliën. In tegenstelling tot andere melts / kaarsen op de markt bevatten SOOOW Melts geen paraffine. Hierdoor heb je tot 90% minder roetvorming en zijn ze dus schoner en milieuvriendelijker. Bovendien worden voor de SOOOW Melts onverdunde oliën gebruikt, waardoor de geur veel langer blijft hangen.

SOOOW Melts gaan in een brander en zorgen voor een intense en langdurige geurbeleving. Houd wel rekening met de ruimte waarin je ze brandt en daarmee de sterkte van de geur. In grotere ruimten kan je 2 of 3 SOOOW Melts gebruiken. In een kleinere ruimte volstaat 1 SOOOW Melt. Ze gaan ongeveer 6 tot 8 uur mee en zijn meerdere keren te gebruiken, tot ze 'op' zijn. Blaas na gebruik het waxinelichtje uit en steek aan, zodra je weer toe bent aan die verslavend lekkere geur.

De oliën in de SOOOW Melts zullen uiteindelijk verdampen, de was zelf niet. Verwijderen van de overgebleven was kan met wat keukenpapier. Dat gaat gemakkelijk zolang de was nog wat vloeibaar is. Door het ontbreken van paraffine worden SOOOW Melts (bijna) altijd goed verdragen door mensen met allergieën en/of astma.

SOOOW Melt Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review