SOOOW Melt Sensation Winterliefde

SOOOW Melt Sensation Winterliefde is een heerlijke winterse geurmelt-combinatie van vanille en amaretto.

SOOOW Melt Sensation Winterliefde

Op voorraad

SOOOW Melt Sensation Winterliefde specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop
Merk: SOOOW

SOOOW Melt Sensation zijn geurmelts gemaakt van sojawas en zachte parfum uit natuurlijke etherische oliën. In tegenstelling tot andere melts / kaarsen op de markt bevatten SOOOW Melts geen paraffine. Hierdoor heb je tot 90% minder roetvorming en zijn ze dus schoner en milieuvriendelijker. Bovendien worden voor de SOOOW Melts onverdunde oliën gebruikt, waardoor de geur veel langer blijft hangen.

SOOOW Melts gaan in een brander en zorgen voor een intense en langdurige geurbeleving. Houd wel rekening met de ruimte waarin je ze brandt en daarmee de sterkte van de geur. In grotere ruimten kan je 2 of 3 SOOOW Melts gebruiken. In een kleinere ruimte volstaat 1 SOOOW Melt. Ze gaan ongeveer 6 tot 8 uur mee en zijn meerdere keren te gebruiken, tot ze 'op' zijn. Blaas na gebruik het waxinelichtje uit en steek aan zodra je weer toe bent aan die verslavend lekkere geur.

De oliën in de SOOOW Melts zullen uiteindelijk verdampen, de sojawas zelf niet. Verwijderen van de overgebleven sojawas kan met wat keukenpapier. Dat gaat gemakkelijk zolang de sojawas nog wat vloeibaar is. Door het ontbreken van paraffine worden SOOOW Melts vrijwel altijd goed verdragen door mensen met allergieën en / of astma.

SOOOW Melt Sensation Winterliefde is een winterse verrassing door de heerlijke geurcombinatie van vanille en amaretto.

SOOOW Melt Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK.

Schrijf uw eigen review